Logo
Print this page

Μεταγραφή-έκπληξη με Γιώργο Τριχιά ο Τοξότης!

Επιστροφή στην ομάδα που ξεκίνησε για τον Γιώργο Τριχιά, ο οποίος θα ενισχύσει την προσπάθεια του Τοξότη στη Β’ ΕΠΣΘ, σε μια μεταγραφή-έκπληξη. Ο Τριχιάς έχει μία λαμπρή καριέρα στα ελληνικά γήπεδα, με 298 συμμετοχές και 98 γκολ σε Α’, Β’, Γ’ Εθνική και Κύπελλο Ελλάδας, από το 1997, όταν έπαιξε με τη Νίκη στα 18 του στη Β’ Εθνική, έως το 2011 στην τελευταία του ομάδα σε εθνική κατηγορία, που ήταν ο Πυργετός στη Δ’ Εθνική. Με τους κυανόλευκους του Βόλου έπαιξε για δύο χρονιές και μετά τον απέκτησε η ΑΕΚ, δίνοντάς τον δανεικό στον Πανελευσινιακό. Με την ΑΕΚ ο Τριχιάς έχει πετύχει 3 γκολ σε αγώνες Κυπέλλου και είχε μία συμμετοχή με τους κιτρινόμαυρους στην Α’ Εθνική και μία συμμετοχή μαζί τους στην Ευρώπη στις 23/8/01 στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γκρέβενμαχερ από το Λουξεμβούργο, μπαίνοντας ως αλλαγή στη θέση του Ζήκου στο 79’, στη ρεβάνς του 6-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Τριχιάς ήταν τα τελευταία χρόνια στη Ρόδο, αγωνιζόμενος στο τοπικό πρωτάθλημα και έχοντας και τον ρόλο του προπονητή σε ακαδημίες. 

Η ανακοίνωση του Τοξότη:

«Ο Τοξότης ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Τριχιά. Ο ποδοσφαιριστής, με πλούσια επαγγελματική καριέρα σε ομάδες, μεταξύ των οποίων η  Νίκη Βόλου, ο Πανελευσινιακός, ο Αθηναϊκός, ο Παναιτωλικός, η ΑΕΚ, ο Απόλλων Αθηνών, η Καλαμάτα, ο Ολυμπιακός Βόλου, ο Θρασύβουλος, η Ρόδος, η Παναχαϊκή, κ.α., επιστρέφει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε. Η οικογένεια του Τοξότη τον ευχαριστεί για την τιμή να ξαναφορέσει τη φανέλα του, του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!».

Ο Γιώργος Τριχιάς να σημειώσουμε ότι έχει παίξει ακόμη σε Μακεδονικό, Μεσσηνιακό και Χανιά και είναι γεννημένος στις 14/10/1979.

 

Last modified onSunday, 27 August 2017 09:55
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]