noodles volos banner

Ξεκίνημα με πολλές προσδοκίες για τη Δήμητρα Ευξεινούπολης

Δυναμικό ξεκίνημα για τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, που πραγματοποίησε τη Δευτέρα την πρώτη της προπόνηση και τον αγιασμό παρόντων και αρκετών φιλάθλων. Στο γήπεδο βρέθηκαν 20 ποδοσφαιριστές, οι Στεφανής, Βαγγέλης Ξηροκώστας, Αλέκος Αραπίτσας, Δήμας, Ευθύμης Ξηροκώστας, Δάρρας, Μπαράκου, Κακλιάς, Κουτσούμπας, Αντωνιάδης, Νίκος Βούλγαρης, Μηλιώνης Αχιλλέας, Τιμπλαλέξης, Μηλιώνης Κωνσταντίνος, Γαλατσίδας, Γουριώτης, Γκάμπας, Ραμαντάνης, Σιαμουρδάνης, Ζαφειρίου, ενώ έλειπαν δικαιολογημένα οι Καρατέεφ, Γκαρνίδης, Σαββίδης, Σαρρής, Αυγουλάς, Κωτούλας (ο τελευταίος λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων). Το παρών έδωσαν ο δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης και ο αντιπρόεδρος του τοπικού συμβούλιου Ευξεινούπολης κ. Μπούντης. 

Σε δήλωσή του στο Magnesiasports ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Ανδρωνάς ανέφερε: «Ξεκινάμε με όρεξη για δουλειά. Πάνω απ’ όλα στόχος είναι να δουλέψουμε, να γίνουμε ομάδα κα σιγά-σιγά να φτάσουμε στα επιθυμητό επίπεδο που θέλουμε με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων».

Οι προπονήσεις στη Δήμητρα θα είναι καθημερινές, ενώ ρεπό θα δίνεται την Κυριακή. Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Ευξεινούπολης χάρη στις προσπάθειες των ανθρώπων της ομάδας είναι σε πολύ καλή κατάσταση και βοηθά στη σωστή στη διεξαγωγή μίας σωστής προετοιμασίας, μέσα από την οποία και πριν ακόμη τα φιλικά θα έχει γίνει μία πρώτη αξιολόγηση των παικτών από τον Μιχάλη Ανδρωνά, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κάποιες ελλείψεις, για να γίνουν οι ανάλογες κινήσεις, ενώ σίγουρα ακόμη πιο ασφαλή εικόνα θα δώσουν τα φιλικά.

dim1

dimitra agiasmos

1filathoi dimitra

dim3

dim5

dim6

dim7

Οι φωτογραφίες είναι από τον Τζώρτζη Τσάτσο

 

Last modified onTuesday, 08 August 2017 16:00