noodles volos banner

Προπονητής στην Αγία Άννα ο Σωτήρης Πετσιμέρης

Ο έμπειρος Σωτήρης Πετσιμέρης θα είναι ο νέος προπονητής της Αγίας Άννας, αφού ο Νίκος Αθανασιάδης λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων δε θα μπορεί να συνεχίσει στην ομάδα. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος παρουσιάζεται και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ της Αγίας Άννας και η συνεργασία της με επιστημονικούς συνεργάτες, που εκτός της σχολής ποδοσφαίρου θα είναι και στην ανδρικό τμήμα, που συμμετέχει στη Β’ ΕΠΣΘ. Αναλυτικά:

«O Α.Σ "H Αγία Άννα" έχοντας από την ίδρυση της αντρικής ομάδας δηλώσει ότι αυτή αποτελεί τη συνέχεια της σχολής ποδοσφαίρου, ανακοινώνει τη στελέχωση του προπονητικού της επιτελείου με προπονητές που προέρχονται αποκλειστικά από τη σχολή. Χρέη προπονητή αναλαμβάνει ο καθηγητής φυσικής αγωγής, με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο  κ. Πετσιμέρης Σωτήρης και γυμναστής ο καθηγητής φυσικής αγωγής και κάτοχος διπλώματος UEFA Β κ. Καραλής Λεωνίδας.

Προπονητής τερματοφυλάκων αναλαμβάνει ο κάτοχος διπλώματος UEFA B κ. Γρηγοριάδης Κώστας. Στη θέση του γενικού αρχηγού τοποθετείται ο κ. Κανδήλας Γεώργιος, ενώ φροντιστής παραμένει ο κ. Στεργιάκης Δημήτρης. Ανακοινώνεται επίσης, ότι η συνεργασία με τους επιστημονικούς συνεργάτες της σχολής ποδοσφαίρου επεκτείνεται και στην αντρική ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Λάμπης Κωνσταντίνος (Διατροφολόγος), η κ. Παξινού Σένια (Φυσικοθεραπεύτρια),  o κ. Ζαχαριουδάκης Μάνος (Ψυχολόγος) και ο κ. Μανούδης Γρηγόρης (Ορθοπεδικός) θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και στην αντρική ομάδα του συλλόγου».