noodles volos banner

Παλιός γνώριμος στον πάγκο του Αστέρα, που έκανε τις πρώτες μεταγραφές

Η διοίκηση του Αστέρα Ριζομύλου ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Ριζόπουλο Μιχάλη για τη θέση του προπονητή. Ο κ. Ριζόπουλος στην προηγούμενη θητεία του στον πάγκο του ΑΣΤΕΡΑ είχε πετύχει την άνοδο στην Α’ Ε.Π.Σ.Θ, κατακτώντας παράλληλα και το πρωτάθλημα. Έχει πετύχει επίσης, ως προπονητής και την άνοδο με την ομάδα του Σωτηρίου Λάρισας στην Α’ Ε.Π.Σ.Λ.

Σε ό,τι αφορά τις δύο πρώτες προσθήκες στο ρόστερ, είναι δύο ποδοσφαιριστές με μεγάλη και συνεχή παρουσία στα γήπεδα, βασικοί συντελεστές της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΘ και της εξαιρετικής τελευταίας χρονιάς της ομάδας στην Α’ ΕΠΣΘ.

Είναι ο 29χρονος Δημήτρης Λουφόπουλος και ο 25χρονος Τίμος Σεσκλιώτης, που παίζουν στην άμυνα. Αμφότεροι έχουν καταγωγή από το Ριζόμυλο. Ο Λουφόπουλος θα φορέσει τη φανέλα του Αστέρα για 10η χρονιά, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Κ-20 του Ολυμπιακού Βόλου, στον Ορέστη Ορεστιάδας και τα προηγούμενα δύο χρόνια στον Διαγόρα Στεφανοβικείου.

Ο Σεσκλιώτης θα φορέσει την φάνελα του Αστέρα για 9η χρονιά. Τα προηγούμενα δύο χρόνια αγωνίστηκε στη Δόξα Αρμενίου στα πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ Λάρισας. Η διοίκηση του Αστέρα καλωσορίζει τους δύο ποδοσφαιριστές και τον προπονητή και συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ, για να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο, αντάξιο της ιστορίας και της δυναμικής της ομάδας.