noodles volos banner

Από τους Ν.Α. Νίκης στη Δήμητρα ο Ξηροκώστας

Την τέταρτη μεταγραφή της πραγματοποίησε η Δήμητρα Ευξεινούπολης, που ανακοίνωσε την απόκτηση του 17χρονου επιθετικού Ευθύμη Ξηροκώστα από τους Νέους Αθλητές Νίκης. Τον παίκτη γνωρίζει ο προπονητής της Δήμητρας, Μιχάλης Ανδρωνάς, αφού συνεργάστηκε μαζί του στον Άθλο.

Η ανακοίνωση: «Η ΑΕ Δήμητρα Ευξεινούπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ευθύμη Ξηροκώστα, προερχόμενο από τους Νέους Αθλητές, ο οποίος θα είναι υπό την παρακολούθηση των ανθρώπων της Νίκη Βόλου, τους οποίους ευχαριστούμε για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και ιδιαιτέρως τον κ. Άκη Σουγγάρη. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα και του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία  για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά 2017-2018!»

Δηλώση Ευθύμη Ξηροκώστα: «Ευχαριστώ την ομάδα μου Νίκη Βόλου, γιατί μου δίνει την δυνατότητα να συνεργαστώ με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης, που έχει έναν αξιόλογο προπονητή, με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν, τον Μιχάλη Ανδρωνά. Αυτή η ομάδα έχει θέσει υψηλούς στόχους και θα βάλω τα δυνατά μου, για να τους εκπληρώσουμε όλοι μαζί».