noodles volos banner

Επίσημη ανακοίνωση της Δήμητρας για τον Μ. Ανδρωνά

Και επίσημα ανακοινώθηκε από το σάιτ της Δήμητρας Ευξεινούπολης η έναρξη συνεργασίας με τον Μιχάλη Ανδρωνά, για την οποία σας είχε ενημερώσει το magnesiasports την Τετάρτη (21/6).

Η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση της Δήμητρας Ευξεινούπολης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Μιχάλη Ανδρωνά. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει και ευελπιστούμε σε μακροχρόνια και αποδοτική συνεργασία. Μιχάλη καλωσόρισες  στο σπίτι σου».

Στις πρώτες του δηλώσεις στο σάιτ της νέας του ομάδας ο 35χρονος τεχνικός τόνισε:

«Είμαι πολύ  χαρούμενος για την επιστροφή στην ομάδα του χωριού μου, στην ομάδα που έκανα τα πρώτα μου ποδοσφαιρικά και προπονητικά βήματα. Να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου και να τονίσω ότι από την αρχή υπήρχε ταύτιση απόψεων με μοναδικό στόχο την επάνοδο της ομάδας στην παραπάνω κατηγορία. Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε άλλωστε ότι την οργάνωση, τις γηπεδικές εγκαταστάσεις αλλά και τον φίλαθλο κόσμο που διαθέτει η ΔΗΜΗΤΡΑ θα τη ζήλευαν πολλές ομάδες στην  Α’ κατηγορία. Θέλω να ζητήσω τη βοήθεια και τη συσπείρωση όλων γύρω από την ομάδα μας. Κανείς δεν περισσεύει σ’ αυτήν την προσπάθεια. Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία πάνω απ’ όλα».