noodles volos banner

Πρωταθλητής για πρώτη φορά με εξάρα ο Άνθιμος Γαζής

Για πρώτη φορά στην 45χρονη του ιστορία του ο Άνθιμος Γαζής κατακτά πρωτάθλημα και για δεύτερη φορά ανεβαίνει στην Α’ Τοπική κατηγορία. Κι όλ’ αυτά με θριαμβευτικό τρόπο, αφού συνέτριψε στη Γατζέα με 6-0 τον Εθνικό, που δεν είχε προπονητή στον πάγκο του, και εξασφάλισε την πρώτη  θέση του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΘ, αφού μία αγωνιστική πριν το τέλος έχει τέσσερις βαθμούς διαφορά από την Α.Ε. 2002 και τον Πηλέα.

Στο 18’ με κεφαλιά του Κουτσουνίδη από κόρνερ έγινε το 1-0, ενώ στο 29’ με τον ίδιο τρόπο ο Φ. Παπαδόπουλος έπειτα από φάουλ έκανε το 2-0. Στο δεύτερο μέρος το σκορ πήρε μεγάλες διαστάσεις. Ο Δανιλόπουλος στο 52’ με πλασέ και στο 60’ ο ίδιος μετά από ατομική ενέργεια και εύστοχο τελείωμα έγραψε το 4-0, για να έρθει στο 72’ ο Θεοδώρου με σουτ και στο 80’ πάλι ο Δανιλόπουλος, που σημείωσε χατ-τρικ, να διαμορφώσουν το τελικό 6-0.

ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ (Π. Κουρούπης): Γκούρης, Μπρισμπέος (60’ Βαλέρα), Αλεξίου, Κουτσουνίδης, Κωστάκης (75’ Δημόπουλος Π.), Λάσκος, Θεοδώρου, Τζήμας (65’ Μυλωνάς), Παπαδόπουλος Φ., Κατσαρός, Δανιλόπουλος

 

 

Last modified onSunday, 30 April 2017 22:19