noodles volos banner

Έσπασε τον αγκώνα του σε συμπλοκή ο Γκέρτσος και χειρουργείται!

Άκρως δυσφημιστικά γεγονότα για το τοπικό μας ποδόσφαιρο έγιναν το Σάββατο (8/4) στην Αγχίαλο, καθώς ο παίκτης του Μαγνησιακού Γκέρτσος υπέστη κάταγμα κεφαλής αγώνα και χειρουργείται την προσεχή Τρίτη σε συμπλοκή μετά τη λήξη της αναμέτρησης Αγχίαλος-Μαγνησιακός 0-1.

Με το αποτέλεσμα αυτό, η ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου κατόρθωσε να αποσπαστεί από τη δεύτερη Αγχίαλο κατά επτά βαθμούς και είναι αγκαλιά με την κατάκτηση της πρωτιάς και την επάνοδό της στην Α’ ΕΠΣΘ.

Όπως καταγγέλλουν οι άνθρωποι του Μαγνησιακού, οι παίκτες τους δέχθηκαν επίθεση έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας στο τέλος του αγώνα από τους αντίπαλους παίκτες της Αγχιάλου με τη συνδρομή και δύο ατόμων που πήδηξαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν, όπως ισχυρίστηκαν, να τους χτυπάνε.

Μάλιστα διατείνονται ότι κάποιοι έριξαν στο έδαφος τον Γκέρτσο και άρχισαν να τον κλοτσούν, με αποτέλεσμα να υποστεί τον τραυματισμό που αναφέραμε. Οι ιθύνοντες της ομάδας, που κάλεσαν την αστυνομία στο γήπεδο, κάνουν λόγο για κατάθεση μηνύσεων και μιλούν για αδιαφορία της διοίκησης και του προπονητή των γηπεδούχων κατά τη διάρκεια των επεισοδίων. Τα έχουν επίσης με τον διαιτητή Δημητριάδη, γιατί δεν έγραψε στο φύλλο αγώνα για τον σοβαρό τραυματισμό Γκέρτσου. Παρών ήταν  πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Λασκαράκης, ο οποίος προσπάθησε να κάνει ό,τι μπορούσε, και οι φιλοξενούμενοι πιστεύουν ότι είδε τι έγινε.

Το magnesiasports επικοινώνησε και με τον πρόεδρο της Αγχιάλου, Γιάννη Παπουτσή, ο οποίος τόνισε ότι είναι πολύ στεναχωρημένος με τον τραυματισμό του Γκέρτσου. Μάλιστα, ο έμπειρος παράγοντας επικαλείται τη μαρτυρία του άτυχου ποδοσφαιριστή σε συζήτηση μαζί του: «Μπροστά στην αστυνομία ρώτησα τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή ποιος τον τραυμάτισε και μου απάντησε “ Με σπρώξανε και όπως έπεσα κάτω, χτύπησα τον αγκώνα και κάποιος με πάτησε”. Αυτό μου είπε ο Γκέρτσος. Ποιος μου λέει εμένα ότι δεν τον πάτησα κι ένας συμπαίκτης του; Τον ρώτησα αν ξέρει ποιος τον πάτησε, αλλά ούτε κι αυτός κατάλαβε. Δεν ισχύει ότι τον δείρανε δικοί μας παίκτες. Σπρώχνονταν ο ένας με τον άλλον σε ένα μπουλούκι με είκοσι άτομα. Το αντιλήφθηκε πρώτος και μου το είπε ο ίδιος ο κ. Λασκαράκης. Νομίζω ότι ήταν κακιά στιγμή. Κρίμα για το παιδί».

Last modified onSaturday, 08 April 2017 23:28