Logo
Print this page

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στη Β’ ΕΠΣΘ το Σάββατο

Φάση από τον αγώνα Πανιώνιος-Κένταυρος Ν.Π. Φάση από τον αγώνα Πανιώνιος-Κένταυρος Ν.Π.

Το μεγάλο διπλό της Αγίας Άννας επί της Αγχιάλου με 1-3 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ με δύο γκολ του Κ. Τσιουρέλη στο 17’ και το 33’ και του Κωτούλα στο 84’ ήταν το αποτέλεσμα που ξεχώρισε στα σημερινά ματς της Β’ ΕΠΣΘ. Ο Τσάμης μείωσε στο 70' σε 1-2, ενώ στο 81' ο Βέτσικας παραλίγο να ισοφαρίσει σε 2-2, έχοντας φάουλ στο δοκάρι. Πάντως οι γηπεδούχοι, διά στόματος του προπονητή του Γιώργου Παναγιωτόπουλου παραδέχθηκαν ότι βρέθηκαν σε κακή μέρα.

Έτσι σε συνδυασμό με το 6-0 του Μαγνησιακού επί του Αγροτικού με δύο γκολ του Οικονόμου στο 5’ και το 18’, δύο του Θεοδωρόπουλου στο 40’ και το 69’, ένα του Γκέρτσου στο 29’  και ένα του Μπάλλα με πέναλτι στο 90’ (οι νικητές διαμαρτύρονται για δύο ακυρωθέντα γκολ, ενώ είχαν και δύο δοκάρια με Μπάλα και Κοντοβά), η ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου αποσπάστηκε με 7 βαθμούς από τη δεύτερη θέση και περιμένει την Κυριακή το αποτέλεσμα του αγώνα Δήμητρα-Μικροθήβες.

Με εντυπωσιακό πρώτο μέρος ο Άθλος νίκησε με 3-1 τους Νέους Αθλητές Νίκης, που είχαν τρία δοκάρια, ενώ κάνουν λόγο για αδίκως ακυρωθέν γκολ και για δύο πέναλτι που δεν τους δόθηκαν. Στο 25’ ο  Δήμας με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος (η μπάλα βρήκε σε χέρι στην προσπάθειά του), στο 30’ ο Φάτσης, που πέρασε τον τερματοφύλακα και πλάσαρε σε κενή εστία, και στο 38’ πάλι ο Δήμας έγραψαν το 3-0. Στο 60’ ο Ξηροκώστας διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. 

Σε ό,τι αφορά τον αγώνα Ηρακλής-Α.Θ.-Μυρμηδόνες τον κερδίζουν στα χαρτιά οι φιλοξενούμενοι, αφού οι γηπεδούχοι δε συμπλήρωναν ομάδα και ο διαιτητής έκλεισε εις βάρος τους το φύλλο αγώνα. 

Στον πρώτο όμιλο αίσθηση προκάλεσε η ήττα του Εθνικού από τη Μακρινίτσα με 4-1, με τα πέντε γκολ της αναμέτρησης να σημειώνονται όλα στο δεύτερο μέρος. Η ομάδα του Τ. Καϊμπαλίδη προηγήθηκε με 0-1 στο 55' με τον Περεντίδη, όμως στη συνέχεια κατέρρευσε. Στο 57’ ο Παρίσης ισοφάρισε, παίρνοντας το ριμπάουντ από απόκρουση του τερματοφύλακα σε φάουλ του Δαμάσκου, ενώ στο 63’ ο Ζαγκαβιέρος έδωσε την πάσα στον Βλαχόπουλο, που σκόραρε, κάνοντας γρήγορα την ανατροπή. Στο 68’  έγινε το 3-1 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Παρίση με σουτ, ενώ στο 84’ ο Μπίλος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Η Μακρινίτσα είχε κι άλλες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, ενώ άτυχος ήταν ο Εθνικός στο πρώτο μέρος στις δικές του μεγάλες φάσεις.  

Εκπληξη ήταν το 2-2 του Πανιωνίου με τον Κένταυρο. Η ομάδα του Νίκου Σκουφογιάννη είχε προηγηθεί με 2-0 στο πρώτο μέρος με γκολ του Χαρίση (έσπρωξε την  μπάλα στα δίχτυα μετά από ολέθριο λάθος του αντίπαλου γκολκήπερ που δεν μπόρεσε να μπλοκάρει, αλλά στη συνέχεια διαμαρτυρήθηκε έντονα για επιθετικό φάουλ του σκόρερ) και του Καλατζή με κεφαλιά μετά από κόρνερ στο 33’ και το 36’ αντίστοιχα. Ωστόσο, η ομάδα της Νέας Ιωνίας ισοφαρίστηκε στο δεύτερο μέρος με τέρματα των Γκερόν Πότσκα και Ν. Μαγγασιανού στο 65’ και το 70’.

Η πρωτοπόρος Α.Ε. 2002 επιβλήθηκε με 4-0 της Δάφνης, με τον προπονητή των φιλοξενουμένων Σταύρο Σταμπουλή να διαμαρτύρεται έντονα για οφσάιντ στο 3-0 κι ενώ η ομάδα του αναζητούσε τη μείωση του σκορ, με συνέπεια να αποβληθεί. Το 1-0 έγινε μετά από μπαλιά του Σφέτσου και κεφαλιά του Βερντόβα στο 17' και στο 35’ με τον ίδιο τρόπο ο Σταθόπουλος σημείωσε το 2-0 μετά από φάουλ του Κατσαρού. Στο 75’ ο Στουμποβίκος έφυγε μόνος και τελείωσε τη φάση, αλλά μάλλον ήταν σε θέση οφσάιντ, όπως παραδέχτηκαν και οι γηπεδούχοι, ενώ το 4-0 έγινε στο 82’ με το δεύτερο γκολ του Βερντόβα, ο οποίος πήρε την ασίστ του Κουνατίδη. 

Συνοπτικά τα σημερινά αποτελέσματα της Β’ ΕΠΣΘ:

Α' όμιλος

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ-ΕΘΝΙΚΟΣ 4-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ Ν.Π. 2-2

ΑΕ 2002-ΔΑΦΝΗ 4-0

Β’ όμιλος

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ  6-0

ΑΓΧΙΑΛΟΣ-ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ 1-3

ΑΘΛΟΣ-Ν.Α. ΝΙΚΗΣ 3-1

ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Θ.-ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ 0-3 α.α. 

 

Last modified onSaturday, 18 March 2017 21:22
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]