noodles volos banner

Ισοπαλία 1-1 ανάμεσα σε Τοξότη και Ιάσονα Α.Μ.

Αρκετό θέαμα είχε το εξ αναβολής ματς της 16ης αγωνιστικής της Β’ ΕΠΣΘ (α’ όμιλος) ανάμεσα σε Τοξότη και Ιάσονα Α.Μ. στο βοηθητικό του ΕΑΚ, που έληξε ισόπαλο 1-1. Και τα δύο γκολ μπήκαν στο πρώτο μέρος, αλλά οι δύο ομάδες είχαν πολλές ευκαιρίες για το νικητήριο γκολ, με τον Τοξότη να είναι πιο άτυχος με την έννοια ότι τρεις φορές τους παίκτες του σταμάτησαν τα δοκάρια.

Στο 6’ έγινε το 1-0 με εύστοχο πέναλτι του Τριχιά μετά από ανατροπή του Μαϊστράλλη, ενώ τα τρία δοκάρια για τον Τοξότη σημειώθηκαν στο 15’, το 65’ και το 84’ σε προσπάθειες των Πελεκούδα, Σιαμουρδάνη και Μαϊστράλλη αντίστοιχα. Επίσης στα τελευταία λεπτά (88’-92’) ο Τοξότης είχε πολύ καλές στιγμές σε εξ επαφής σουτ του Βέτσικα Γ., το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Κωνσταντίνου, σε αναμπουμπούλα που δεν μπόρεσε κανείς να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, έπειτα από μπαλιά του Τσένα και σε σουτ του Μαϊστράλλη.

Από την άλλη ο Ιάσονας ισοφάρισε με τέρμα του Μπόγιαν με διαγώνιο πλασέ στο 34’, ενώ θα μπορούσε να κάνει το 1-2 σε πολύ κοντινή κεφαλιά στο 70’ του Ζατσάι, σε κεφαλιά του Σιόβα μέσα από την περιοχή στο 75’ και στο 82’ εξ επαφής πλασέ Καλογριά, που απέκρουσε ο τερματοφύλακας Β. Πασπαλάρης.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Χρυσοχού): Πασπαλάρης Β., Σιαμουρδάνης, Μάρκος, Κυλαδίτης, Στρούγγης, Πελεκούδας (77’ Τσένα), Βέτσικας Γ., Παραδάκης, Τριχιάς (77’ Πασπαλάρης Χ.), Μαϊστράλλης, Τασούδης (65’ Βέτσικας Αλ.),

ΙΑΣΩΝ ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΙΑΣ (Π. Βαρβέκης): Κωνσταντίνου, Τσίγκας, Μασούρας, Ρακής, Κοτσαλής, Ζάχος, Καλογριάς, Ζατσάι, Σιόβας (82’ Βαρελόπουλος), Θεοδωρόπουλος, Μπόγιαν (70’ Πιτσάβας)