Logo
Print this page

Θριαμβευτικό 0-3 του Μαγνησιακού επί της Αγίας Άννας

ΟΙ παίκτες του Μαγνησιακού πανηγυρίζουν το 0-2 ΟΙ παίκτες του Μαγνησιακού πανηγυρίζουν το 0-2

Θριαμβευτικό ήταν το πέρασμα του πρωτοπόρου του πρωτοπόρου του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ Μαγνησιακού από το Olimpico κόντρα στην Αγία Άννα.  Η ομάδα του Βασίλη Πανόπουλου πήρε το διπλό με σκορ 0-3 και έφτασε τους 40 βαθμούς σε 16 αγώνες.

Στο 6’ ο Κωτούλας δεν μπόρεσε να βάλει το γκολ από πολύ κοντά μετά από ωραία προσπάθεια και πάσα του Ζάγκα από τα αριστερά της περιοχής. Κι αφού οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν, το έκαναν στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι, με τον Οικονόμου με άψογο αριστερό πλασέ στην κίνηση παρά το μαρκάρισμα του Νιαώτη μετά από σέντρα του Μπάλα από την αριστερή πλευρά και αποτυχημένη προσπάθεια του Θεοδωρόπουλου να βρει την μπάλα στο πρώτο δοκάρι.

 Ο Κωτούλας έχασε και νέα ευκαιρία στο 12’ για την Αγία Άννα, όταν έφυγε μόνος στην κόντρα μετά από μπαλιά του Αντωνίου, αλλά άνοιξε την μπάλα και ο Βίτσος βγήκε στα όρια της περιοχής του και απέκρουσε με τα πόδια, ενώ με κενή την εστία το μακρινό σουτ του Αντωνίου, που πήρε το ριμπάουντ, ήταν πολύ άστοχο.

Στο 26’ ο Βασιλείου πάσαρε στον Μπάλα, ο οποίος βρήκε από τα αριστερά στο πίσω δοκάρι τον Οικονόμου, που έκανε ένα αδύναμο πλασέ, το οποίο μετατράπηκε σε πάσα για τον  Θεοδωρόπουλο. Ο τελευταίος σε κενή εστία, αφού η μπάλα είχε περάσει από τον Πλακαρό, και από κανονική θέση δεν είχε πρόβλημα να σημειώσει το 0-2.

Στο 51’ πάλι ο Θεοδωρόπουλος σκόραρε, γράφοντας το 0-3. Ο φορ του Μαγνησιακού πήρε την κάθετη του Γκέρτσου και με πλασέ, που πήγε πρώτα στο εσωτερικό μέρος του δεξιού δοκαριού και μετά στα δίχτυα έδωσε πρόωρο τέλος στο ματς.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Πλακαρός, Αλεξανδρίδης, Νιαώτης, Ταμπακόπουλος, Πανόπουλος, Σ. Τσιουρέλης, Ζάγκας, Φιλατζικιώτης, Αντωνίου, Κ. Τσιουρέλης, Κωτούλας  

Αγωνίστηκαν ως αλλαγή και οι Βογιατζής, Στεργιόπουλος, Τσαραώσης

ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ: Βίτσος, Κρανάς, Πέτρου, Κοντοβάς, Προβιάς, Γκέρτσος, Μπάλας, Μάιπας, Θοεδωρόπουλος, Βασιλείου, Οικονόμου

Αγωνίστηκαν ως αλλαγή και οι Γκάγκας, Τσένα και Τάρε

Last modified onSaturday, 11 March 2017 17:37
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]