noodles volos banner

Με τρομερό Δανιλόπουλο Πηλέας-Άνθιμος 1-3

Στο ΕΤΒΑ και στο ντέρμπι της Β’ ΕΠΣΘ ανάμεσα σε Πηλέα και Άνθιμο Γαζή, οι φιλοξενούμενοι με τον Δανιλόπουλο να κάνει ό,τι θέλει θριάμβευσαν με 1-3. Έτσι η ομάδα του Παναγιώτη Κουρούπη είναι πλέον μόνη πρώτη στον πρώτο όμιλο με 33 βαθμούς έναντι 30 του Πηλέα.

Ο Δημόπουλος με εκπληκτική εκτέλεση στο αριστερό παραθυράκι στο 14’ έκανε το 1-0 μετά την κάθετη πάσα του Θάνου, αλλά ο Δανιλόπουλος με δύο δικά του γκολ στο 26’ και το 28’ επέτρεψε στην ομάδα του να μπει μπροστά στο σκορ με 1-2. Αρχικά κέρδισε πέναλτι που μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ (και το οποίο αμφισβήτησαν οι γηπεδούχοι) και εν συνεχεία έδωσε το προβάδισμα στον Άνθιμο Γαζή με το πιο εύκολο γκολ της καριέρας του. Από δυνατό βολέ του Γκούρη η άμυνα του Πηλέα και ο γκολκήπερ Φηύγας σάστισαν και ο Δανιλόπουλος βγήκε μόνος, πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, που δεν έκανε κίνηση να πάει στο φορ των φιλοξενουμένων, και πλάσαρε σε κενή εστία για το 1-2.

Στο 75’ από καθαρό πέναλτι που κέρδισε πάλι ο Δανιλόπουλος, ο Κουτσουνίδης ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-3. Είχε προηγηθεί εκπληκτική προσπάθεια του Δανιλόπουλου, που πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και νικήθηκε στο τετ-α-τετ από τον Φηύγα, αλλά στην εξέλιξη της φάσης και μετά από γέμισμα από τα δεξιά ο Δανιλόπουλος ξανάγινε κάτοχος της μπάλας και ανατράπηκε στο ύψος του πέναλτι.