noodles volos banner

Πανηγύρισε η Αγία Άννα, 3-1 τη Δήμητρα

Μπορεί ο στόχος της Αγίας Άννας στην πρώτη της χρονιά στα τοπικά πρωταθλήματα να είναι μία καλή πορεία, αλλά τέτοιες νίκες όπως αυτή που σημείωσε σήμερα απέναντι στη Δήμητρα με 3-1, ανεβάζουν το πρεστίζ της ομάδας. Οι Ευξεινουπολίτες μάλιστα υποχώρησαν μετά τις επιτυχίες της Αγχιάλου (4-2 τον Αχιλλέα) και των Μικροθηβών (0-3 τον Ηρακλή Α.Θ.) στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και έχασαν σημαντικό έδαφος.

 Στο 11’ σχεδόν από τη σέντρα και από πλάγια αριστερά ο Καρατέεβ σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ σε ένα εντυπωσιακό πραγματικά γκολ για το 0-1, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για την ομάδα του Γιάννη Σιαμέτη.

Στο 21’ ο Ταμπακόπουλος με κεφαλιά, μετά από λανθασμένη απόκρουση του Σαββίδη σε κόρνερ ισοφάρισε, ενώ στο 57’ ο Κωτούλας εκμεταλλεύτηκε λάθος του Δάρρα και στο τετ-α-τετ είχε εύκολο έργο να κάνει το 2-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 88' ο Αντωνίου, που πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Σαββίδη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Διαμαρτυρίες υπήρξαν από τους φιλοξενούμενους ότι ο έμπειρος παίκτης, πριν σκοράρει, χρησιμοποίησε το χέρι του.

Η Αγία Άννα με τα τρία τέρματα που πέτυχε, έχει την καλύτερη επίθεση και στους δύο ομίλους της Β’ ΕΠΣΘ με 35 γκολ, ενώ ο πρωτοπόρος Μαγνησιακός έχει 34.

ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ: Πλακαρός, Τσαραώσης, Στεργιόπουλος, Αλεξανδρίδης, Ταμπακόπουλος (90’ Μπαρέκας), Τσιουρέλης Σ., Νιαώτης, Φιλατζικιώτης, Αντωνίου (90’ Πανόπουλος), Τσιουρέλης Κ. (87’ Καπής), Κωτούλας

ΔΗΜΗΤΡΑ: Σαββίδης, Τσέργας (80’ Βασίλι), Μπαράκου, Αντωνιάδης, Δάρρας (60’ Γαλατσίδας), Κουτσούμπας, Γιάννης, Καρατέεβ, Χατζέλας (60’ Τιμπλαλέξης), Γκαρνίδης, Κακλιάς

Last modified onMonday, 20 February 2017 03:26