noodles volos banner

Επιστροφή στις νίκες για Πηλέα, 1-3 τον Τοξότη

Εύκολο διπλό από τον Πηλέα με 1-3 επί του Τοξότη, με την ομάδα του Στέργιου Σιαμέτη να φτάνει πολύ γρήγορα, μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο, στο 0-2 και παρά τη μείωση του σκορ σε 1-2 με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, να επισφραγίζει το τρίποντο στο 75’.

Τα δύο πρώτα γκολ στο 2’ και το 10’ προήλθαν από κόρνερ του Θάνου από τα αριστερά. Στην πρώτη φάση ο Αλβανόπουλος πήρε το δώρο του Β. Πασπαλάρη, που δεν κατόρθωσε να μπλοκάρει, και σε κενή εστία έκανε το 0-1, ενώ στη δεύτερη ο Βαΐτσης ανενόχλητος μετά από χαρακτηριστική αδράνεια όλης της άμυνας του Τοξότη να γράφει το 0-2.

Από κόρνερ προήλθε και το 1-2, με τον Παραδάκη να μειώνει με πλασέ στο 56’ σε κενή εστία σ’ ένα ακόμη «φθηνό» γκολ στο σημερινό ματς, αφού η μπάλα πέρασε απ’ όλους, ενώ στο 75’ από μαγική μπαλιά του Μπαρμπαγεωργόπουλου, ο Μπραχιμάι πέρασε και τον τερματοφύλακα στο τετ-α-τετ και έκανε το τελικό 1-3.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πασπαλάρης Β., Σιαμουρδάνης, Κυλαδίτης, Βέτσικας Αλ., Μάρκος (74’ Πασπαλάρης Χ.), Μαϊστράλλης, Βέτσικας Γ., Κανδήλας, Τριχιάς, Μπόζης (52’ Παραδάκης), Τασούδης

ΠΗΛΕΑΣ: Φηύγας, Αντζούρης (52’ Μπάτης), Βαρσαμάς, Αλβανόπουλος, Βαΐτσης, Αγγέλης, Μπραχιμάι, Χιούσι, Δημόπουλος (72’ λ. τρ. Καναράς), Θάνος (82’ Αναστασόπουλος), Μπαρμπαγεωργόπουλος 

Last modified onSaturday, 18 February 2017 18:29