noodles volos banner

"Μικρή η αίθουσα για το μέγεθος της Νίκης"

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την εκδήλωση κοπής της πίτας εξέδωσε η διοίκηση των Νέων Αθλητών και της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924, στην οποία χαρακτήρισε μικρή την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας για το μεγαλείο της ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η διοίκηση των Νέων Αθλητών και των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ευχαριστεί  τα  παιδιά, τους γονείς όπως και τους φίλους της ομάδας μας, για τη μεγαλειώδη συμμετοχή τους στην ετήσια κοπή πίτας του τμήματος που έγινε την Παρασκευή (10/2), στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας. Η συγκεκριμένη αίθουσα αποδείχτηκε μικρή για το τεράστιο μέγεθος της ομάδας μας!

Επίσης ευχαριστούμε τους εκπροσώπους του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νάνο Απόστολο, κ. Γαργάλα Κώστα, κ. Τσαλούχο Θεόδωρο, αλλά και τον εκπρόσωπο της ΕΠΣΘ κ. Δαλούκα Αντώνη, για την ανταπόκρισή τους στην ανοιχτή πρόσκληση που απευθύναμε. Ευχαριστούμε δε ιδιαίτερα και τους χορηγούς - υποστηρικτές της λαμπρής εκδήλωσής μας, που στάθηκαν με αγάπη και ζεστασιά στα "κυανόλευκα" νιάτα μας... 
Αναλυτικά:
Κάβα Καπουρνιώτης, Αναπαύσεως 53 -Ν.Ιωνία. 
Αρτοποιείο Μανδηλάς, Ελευθερίου Βενιζέλου 101- Ν. Ιωνία. 
Αρτοποιείο Νικολάου, Δημοκρατίας 71 - Ν.Ιωνία. 
Κρέατα Παντελή Δεβριάδη, Παπαρήγα 29 - Ν.Ιωνία.
Περί ορέξεως,  Πολυμέρη 141 - Βόλος.
Rainbow, Ιάσονος 135 - Βόλος.
Barberiko, Ιωλκού 330 - Βόλος. 
Μαθήματα πληροφορικής www.interedvolou.gr, Τοπάλη - Ερμού Βόλος. 

Τον κ.Φωτιάδη Θωμά για τη μουσική επένδυση της εκδήλωσης, τον ραδιοφωνικό σταθμό "blueheart" για τη ζωντανή κάλυψη αλλά και την γενικότερη συμπαράστασή του. Τέλος ευχαριστούμε θερμά την μασκότ της ομάδας μας, για τη χαρά που πρόσφερε στα παιδιά των Ακαδημιών μας".

Last modified onSaturday, 18 February 2017 02:07