noodles volos banner

Κλείσιμο με Μάνθο Γεωργιάδη για τον Άνθιμο Γαζή

Ακόμη ένας παίκτης της ΑΕ Διμηνίου, που διαλύθηκε, βρήκε νέα ποδοσφαιρική στέγη. Ο λόγος για τον Μάνθο Γεωργιάδη, που κατέληξε στον Άνθιμο Γαζή, την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για την ομάδα μας, που απέκτησε τον εξαιρετικά γρήγορο και ταλαντούχο επιθετικό Μάνθο Γεωργιάδη.  Αυτή είναι 4η μεταγραφή μετά τους Αντρέα Τζήμα, Λέντι Βαλέρα, Θανάση Κουτσουνίδη.

 Ο ταχύτατος και με έφεση στο σκοράρισμ επιθετικός είναι γνωστός στους φίλους του τοπικού ποδοσφαίρου της Μαγνησίας, καθώς έχει αγωνιστεί πριν τρία χρόνια στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς (9 γκολ), πριν δυο σεζόν στον Ηρακλή (7 γκολ), ενώ φέτος ξεκίνησε ως βασικός στην ΑΕ Διμηνίου. Παλιότερα έχει αγωνιστεί σε Μουζάκι Καρδίτσας (Δ’ Εθνική), όπως και στην Κοζάνη.

Ήδη ξεκίνησε προπονήσεις και αναμένεται να είναι παρών και στο σαββατιάτικο αγώνα με την ΑΕ 2002, αφού δε χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, ενώ γνωρίζεται πολύ καλά και με τον προπονητή της ομάδας κ. Κουρούπη, αφού συνυπήρξαν το 2014 στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς.

Αυτές οι 4 σπουδαίες μεταγραφές δυναμώνουν πολύ την ομάδα των Μηλεών, που από την προηγούμενη εβδομάδα βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β’ ΕΠΣΘ, ενώ όλες ήταν προσωπικές επιλογές του προπονητή. Αυτές οι κινήσεις δείχνουν και τις προθέσεις της διοίκησης που ανεβάζουν συνεχώς τον πήχη με αποκλειστικό στόχο την άνοδο στην Α’ τοπική κάτι που είχε συμβεί και το 2011».

Last modified onTuesday, 31 January 2017 23:38