noodles volos banner

Η σημαία στον ιστό της για τον Άνθιμο Γαζή

Σημαντική μεταγραφική κίνηση για τον Άνθιμο Γαζή, που απέκτησε τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Θανάση Κουτσουνίδη. Αυτή είναι η τρίτη μεταγραφή μετά τους Ανδρέα Τζήμα και Λέντι Βαλέρα.

Στην ανακοίνωση του συλλόγου τονίζεται: 

«Η σημαία στον ιστό της…

Ο επί τετραετίας από το 2012 έως το 2016 αρχηγός της ομάδας των Μηλεών επέστρεψε σπίτι του. Ο δυναμικός κεντρικός αμυντικός Κουτσουνίδης Θανάσης μετά από ένα μικρό διάλειμμα (έξι μηνών) στον Ιάσονα Άλλης Μεριάς επέστρεψε στο σύλλογο μας, για να βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για άνοδο στην Α’ Τοπική.

Ο Κουτσουνίδης δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στους φίλους του τοπικού ποδοσφαίρου, αφού έχει μακρά θητεία σε αρκετούς συλλόγους, όπως  Ιάσων Άλλης Μεριάς, Εθνικός Βόλου, ΑΠΟΒ, ενώ αγωνίστηκε και στη Δ’ Εθνική με Ολυμπιακό Βόλου και Αστέρα Ριζομύλου.

Ήδη ξεκίνησε προπονήσεις και αναμένεται να είναι παρών και στοσαββατιάτικο αγώνα με την Μακρυνίτσα, αφού δε χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Επίσης οι ποδοσφαιρικές του ικανότητες, τα σωματικά του προσόντα και τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά τον κάνουν να ξεχωρίζει και να δίνει μεγάλη σιγουριά πλέον στα μετόπισθεν της ομάδας μας. Καλωσόρισες Αρχηγέ…

Επίσης εντός των ημερών αναμένεται να ολοκληρωθούν άλλες δυο μεταγραφές, όλες προσωπικές επιλογές του προπονητή κ. Κουρούπη».