noodles volos banner

Απέκτησε Τζήμα και Βαλέρα ο Άνθιμος Γαζής

Δυο μεταγραφικές κινήσεις έκανε ο Άνθιμος Γαζής. Η ομάδα των Μηλεών απέκτησε τον υψηλόσωμο 22χρονο επιθετικό Ανδρέα Τζήμα και τον 19χρονο μέσο Λέντι Βαλέρα.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται: «Ο Τζήμας διακρίνεται για την τεχνική του κατάρτιση, το δημιουργικό του παιχνίδι αλλά και την έφεση στο σκοράρισμα. Από την αρχή της χρονιάς αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Αμπελιάς στη Λάρισα, παίζοντας σε 7 παιχνίδια και σκοράροντας 4 φορές.  Πέρυσι αγωνίστηκε στον Ηρακλή Βόλου, όντας βασικό στέλεχος (5 γκολ) της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής ενώ αγωνίστηκε και στους αγώνες μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Σίγουρα με αυτή την προσθήκη ισχυροποιείται η επιθετική γραμμή του Γαζή, που βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς (έχοντας όμως και ένα ματς λιγότερο) και μαζί με τους έμπειρους Τσατσαρώνη-Δανιλόπουλο-Θεοδώρου σίγουρα θα αποτελούν μια από τις καλύτερες επιθετικές γραμμές.  

Επίσης αποκτήθηκε από τον Παγασητικό και ο φέρελπις 19χρονος κεντρικός μέσος Λέντι Βαλέρα, ο οποίος διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι, για το συνεχές τρέξιμο και για το πείσμα του. Ο Βαλέρα έχει αγωνισθεί επίσης και στον Σαρακηνό.

Και οι δυο παίκτες αποτελούν προσωπικές επιλογές του προπονητή Παναγιώτη Κουρούπη  και συμμετέχουν εδώ και 10 μέρες στις προπονήσεις της ομάδας. Δεν αγωνίστηκαν στον νικηφόρο αγώνα με τον Πανιώνιο, καθώς δεν ήταν έτοιμα τα δελτία τους, ενώ μετά από συντονισμένες ενέργειες του προέδρου και του γενικού αρχηγού (Σουίπας-Παπαδής) ξεπεράστηκαν τα όποια προβλήματα και αφού επήλθε συμφωνία με τις προηγούμενες ομάδες τους αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους από το ερχόμενο Σάββατο (29/1), που είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο εξ αναβολής αγώνας με τη Μακρινίτσα».