noodles volos banner

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της Β’ ΕΠΣΘ το Σάββατο

Με 0-3 των Νέων Αθλητών Νίκης επικράτησε η Αγχίαλος Με 0-3 των Νέων Αθλητών Νίκης επικράτησε η Αγχίαλος

Με απώλεια ξεκίνησε το 2017 ο πρωτοπόρος του α’ ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ Πηλέας, που έμεινε στη λευκή ισοπαλία με τον Εθνικό στο ΕΤΒΑ σήμερα Σάββατο. Ο Ιάσων Α.Μ. μπόρεσε να φύγει με τον  διπλό από τη Νεάπολη με 1-2 χάρη σε τέρματα των Πιτσάβα στο 35’ (οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για χέρι επιθετικού των φιλοξενούμενων πριν φτάσει η μπάλα στον σκόρερ) και Άρντι το 75’, ενώ μείωσε για τη Δάφνη ο Παπαστεργίου στο 84’.

Στον δεύτερο όμιλο οι Μυρμιδόνες είχαν εύκολο έργο απέναντι στον Άθλο (3-0 με δύο γκολ του Νικηφοράκη, το δεύτερο με πέναλτι στο 72’, και ένα του Μάντζαρη στην εκπνοή). Προβλήματα δε συνάντησε ούτε η Αγχίαλος (φωτό), που επιβλήθηκε με 0-3 των Νέων Αθλητών Νίκης με τους Μαγγιώρο στο 25’, Τσάμη στο 65’ και Καραγιώργο στο 85’ να σκοράρουν, ούτε η Αγία Άννα, με την οποία έκανε ντεμπούτο ως βασικός ο Κώστας Τσιουρέλης. Το συγκρότημα του Νίκου Αθανασιάδη επικράτησε με 4-0 τον Αχιλλέα Αχιλλείου με σκόρερ τους Νιαώτη στο 15’, Αντωνίου στο 30’, Αλεξανδρίδη στο 50’ και Τσιουρέλη Σεραφείμ στο 67’.

Τέλος, οι Μικροθήβες πήραν το διπλό από τον Αγροτικό στο Αϊδίνι με 1-3.Για την ομάδα του Χρήστου Αναγνώστου βρήκαν δίχτυα οι Ζιούλης στο 7’ με σουτ εκτός περιοχής, στο 50’ ο Βέτσικας με κεφαλιά και στο 61’ στην πρώτη του συμμετοχή και μόλις μπήκε στο γήπεδο ο Κολώνης, που ήρθε από την Αγχίαλο, με ψηλοκρεμαστό πλασέ. Στο 80’ μείωσαν οι γηπεδούχοι με τον Λιλή.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου για την Β’ ΕΠΣΘ:

Β’ ΕΠΣΘ/Α’ όμιλος

Δάφνη -Ιάσων Α.Μ. 1-2

Πηλέας-Εθνικός 0-0

Β’ ΕΠΣΘ/Β’ όμιλος

Μυρμιδόνες-Άθλος 3-0

Ν.Α. Νίκης-Αγχίαλος  0-3

Αγ. Άννα-Αχιλλέας 4-0

Αγροτικός-Μικροθήβες 1-3

Last modified onMonday, 23 January 2017 00:23