noodles volos banner

Ανταγωνιστικοί οι παλαίμαχοι του Πηλέα, έχασαν 3-2 στο οικογενειακό φιλικό

Το χάρηκαν με την ψυχή τους οι παλαίμαχοι του Πηλέα και οι νυν παίκτες της ομάδας το φιλικό που έγινε την Παρασκευή στο ΕΤΒΑ. Οι δύο ομάδες έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, με τους παλαιμάχους να παρουσιάζονται αρκετά ανταγωνιστικοί και να χάνουν με 3-2. Τα γκολ σημείωσαν για την τωρινή ομάδα οι Παπαπορφυρίου, Τσακμακάς και Καναράς και για τους παλαιμάχους ο Μελέτης και ο τερματοφύλακας Γεώργογλου με πέναλτι.

Γρήγορα δύο παίκτες από τους παλαιμάχους αντικαταστάθηκαν αναγκαστικά, με αποτέλεσμα τα πειράγματα του τύπου «άρχισαν τα εμφράγματα από τώρα» να δίνουν και να παίρνουν και φυσικά δε σταμάτησαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Τα πιο πολλά πάντως τα δέχτηκαν ο Ηλίας Ματθαίου, που πήρε τα εύσημα για πράγματα που σκεφτόταν, αλλά ποτέ δεν του έβγαιναν, αλλά και ο Παύλος Γεώργογλου, καθώς αργούσε...λίγο να σηκωθεί, όταν έπεφτε για κάποια απόκρουση. 

Με την ομάδα των παλαιμάχων αγωνίστηκε ως αλλαγή ο 13χρονος γιος του Ηλία Ματθαίου, Χρυσοβαλάντης, με τον οποίον έμειναν όλοι ... άφωνοι. 

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ: Γεώργογλου, Μαλανδρίνος, Ρίζος, Γκάγκας, Παναγής Θ., Αϊβαζόγλου, Πολίτης, Παναγής Α., Τσαντόπουλος, Αθηναίος, Ηλίας Ματθαίου

Έπαιξαν και οι: Κριτσίλας, Σιαμέτης, Μαυρογόνατος, Μελέτης, Χρυσοβαλάντης Ματθαίου

ΠΗΛΕΑΣ: Φηύγας, Αντζούρης, Μαντζανάς, Βαΐτσης, Βαρσαμάς, Τσουκάλης, Θάνος, Κουτσογιάννης, Μπαρμπαγεωργόπουλος, Παπαπορφυρίου, Αγγέλης

Έπαιξαν και οι: Δεδούσης, Ματθαίου, Μανώλης, Χούσι, Τσακμακάς, Αναστασόπουλος,  Μαμές, Αλβανόπουλος, Καναράς

 

Last modified onSaturday, 24 December 2016 00:23