noodles volos banner

Σημαντική νίκη για τα Λεχώνια, 1-0 τον Ιάσονα

Οι πανηγυρισμοί της ομάδας των Λεχωνίων στ' αποδυτήρια μετά τη σημερινή νίκη Οι πανηγυρισμοί της ομάδας των Λεχωνίων στ' αποδυτήρια μετά τη σημερινή νίκη

Σημαντική νίκη για την Ένωση Λεχωνίων Νηλέα, που επικρατώντας με 1-0 του Ιάσονα Άλλης Μεριάς, έμεινε στο μείον τρία από την κορυφή του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΘ.

Το μοναδικό γκολ μπήκε στο 31’ από τον Μπικοράρο, τον οποίο βρήκε μετά από φάουλ σε θέση βολής μέσα στην περιοχή ο Κολιός. Ο σκόρερ κατέβασε την μπάλα και πλάσαρε εύστοχα.

Οι νικητές θα μπορούσαν να σκοράρουν και σε άλλες περιπτώσεις, με κυριότερες αυτές του 6’ (ο Ρενάτο απέκρουσε σε τετ-α-τετ), του 29’ (κοντινό πλασέ του Βαλαρούτσου άουτ), του 37’ (φάουλ του Κουβαρά ελάχιστα άουτ) και του 82’ (εκπληκτική απόκρουση του Κωνσταντίνου σε σουτ του Βασιλείου από τα πέντε μέτρα).

Τυχεροί ήταν οι γηπεδούχοι στα τρία δοκάρια των φιλοξενούμενων, τα δύο με τον Ρακή (75’ και 90’) και το ένα με τον Κουτσουνίδη στο 81’. Επίσης, καλές στιγμές δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι στο 27’, όταν ο Βαρελόπουλος είδε τον Παλαιορούτη να αποκρούει στο παραθυράκι το σουτ που έκανε και στο 34’, όταν λόμπα του Άνι πέρασε πάνω από τον τερματοφύλακα των Λεχωνίων, αλλά σχεδόν πάνω στη γραμμή έδιωξε αμυντικός των Λεχωνίων. Παράλληλα, διαμαρτυρίες υπάρχουν από πλευράς Ιάσονα για τη φάση στο 30’, καθώς θεωρούν ότι η κεφαλιά του Ρακή έχει περάσει τη γραμμή.

ΕΝΩΣΗ ΛΕΧΩΝΙΩΝ ΝΗΛΕΑ: Παλαιορούτης, Τόντα, Αϊδινής, Ράπτης, Παπακυρίτσης, Κυριαζής, Βαλαρούτσος (80΄Τζούμας), Κολιός, Ρενάτο, Κουβαράς (75΄λ.τ. Βασιλείου), Μπικοράρος

ΙΑΣΩΝ: Κωνσταντίνου, Σπύρου, Ρακής, Γούσιας, Κοτσαλής, Τσίγκας (70’ Σιόβας), Ζάχος, Βαρελόπουλος (46’ Θεοδωρόπουλος), Κουτσουνίδης, Ζατσάι, Άνι (46’ Καλογριάς)

Last modified onSunday, 04 December 2016 22:46