noodles volos banner

Πολλαπλά μηνύματα από το fair play της Αγίας Άννας

Μία κίνηση άξια πολλών συγχαρητηρίων ήταν αυτή που έκανε ο προπονητής της Αγίας Άννας, Νίκος Αθανασιάδης στο σαββατιάτικο ματς της ομάδας του με τον Μαγνησιακό εκτός έδρας για την 5η αγωνιστική της Β’ Τοπικής.

Στο 80’ της συνάντησης κι ενώ το ματς είχε κριθεί, αφού το τελικό 4-0 είχε ήδη διαμορφωθεί, μετά τον (ακούσιο) τραυματισμό του Τσιάνου των γηπεδούχων από τον Απ. Κωτούλα, ο τεχνικός των φιλοξενούμενων έβγαλε από τον αγωνιστικό χώρο και έναν δικό του παίκτη, τον Νιαώτη, προκειμένου και οι δύο ομάδες να συνεχίσουν με δέκα, εφόσον ο Μαγνησιακός είχε πραγματοποιήσει και τις τρεις αλλαγές του.

Μ’ αυτήν την ενέργεια οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να περάσουν κάποια μηνύματα, όπως εξήγησε μιλώντας στο magnesiasports ο Νίκος Αθανασιάδης: «Η κίνηση αυτή έγινε καθαρά για λόγους fair play και θέλαμε να δείξουμε μ’ όλα αυτά που γίνονται στο επαγγελματικό θέλαμε ότι το άθλημα που υπηρετούμε έχει και ένα άλλο πρόσωπο. Εξάλλου, προσπαθούμε να περάσουμε το ευ αγωνίζεσθαι και στα μικρά παιδιά στην ακαδημία μας και το έχουμε καταφέρει.

Επίσης, η ενέργειά μας έστειλε και το μήνυμα ότι πρέπει να βρεθεί μία λύση για τους σοβαρούς τραυματισμούς, που δυστυχώς υπάρχουν κάθε Σαββατοκύριακο στα τοπικά μας πρωταθλήματα. Γι’ αυτό φταίνε τα γήπεδα που αρκετά είναι σε απαράδεκτη κατάσταση, φταίνε οι διαιτητές δεν προστατεύουν κάποιους ποδοσφαιριστές, αλλά φταίνε και οι προπονητές που πολλές φορές, έχοντας ως στόχο να  πάρουν ένα αποτέλεσμα, ξεχνάνε ότι έχουν να κάνουν με ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, που την επόμενη μέρα πρέπει να πάνε στη δουλειά τους. Και εμείς ως ομάδα έχουμε αντιμετωπίσει προβλήματα με τους τραυματισμούς, αφού ο Σπύρος Σκοπός κινείται με πατερίτσες και περιμένουμε να κάνει τη μαγνητική στο γόνατο, για να δούμε το μέγεθος της ζημιάς».

Σε αγωνιστικό επίπεδο, τέλος, να σημειώσουμε ότι η Αγία Άννα το Σάββατο υπέστη τη δεύτερη ήττα της και την πιο βαριά παράλληλα μέχρι τώρα, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι στο παιχνίδι με την Αγχίαλο το επόμενο Σάββατο στο γήπεδό της θα κάνει την επανεμφάνισή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά από πέντε και πλέον χρόνια, αφού είναι έτοιμος να αγωνιστεί, ο Σπύρος Ζάγκας.

 

Last modified onMonday, 14 November 2016 15:57