noodles volos banner

Χωρίς έξι και με αισιοδοξία στην πρεμιέρα η Δήμητρα

Τους Μυρμιδόνες αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα της Β’ ΕΠΣΘ την Κυριακή στην Ευξεινούπολη η Δήμητρα. Ενόψει την έναρξης του πρωταθλήματος και για τη σύσφιξη σχέσεων στην ομάδα η διοίκηση παραχωρεί σήμερα το βράδυ γεύμα στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή Γιάννη Σιαμέτη, με την προετοιμασία ενόψει του τοπικού μεθαυριανού ντέρμπι να έχει ολοκληρωθεί.

Οι απουσίες για τους πράσινους φτάνουν τις έξι, αλλά πρόβλημα για τον καταρτισμό της 18αδας δεν υπάρχει, αφού το ρόστερ φέτος έχει μεγάλο βάθος και γι’ αυτόν τον λόγο θα δοθούν και πέντε νεαροί δανεικοί στον Αγροτικό Αϊδινίου.

Συγκεκριμένα δε βγήκαν τα δελτία των Στέλιου Γκεοργκίεφ, Σπύρου Γκάμπα, Άγγελου Πάντζιου και Χρήστου Δαλακούρα, ενώ τραυματίες είναι ο Δημήτρης Γκάμπας, αλλά και ο νεαρός Κώστας Μπίνας, που εδώ και δύο βδομάδες υπέστη ρήξη χιαστών στην προπόνηση και χάνει ουσιαστικά το υπόλοιπο της σεζόν, με τη Δήμητρα να στερείται μία πολύτιμη μονάδα.

Στο στρατόπεδο της Δήμητρας υπάρχει αισιοδοξία για την πρώτη νίκη, ενώ το σύνθημα είναι να βλέπουν το κάθε ματς ξεχωριστά, αν και λόγω ονόματος η ομάδα όλοι γνωρίζουν ότι είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστήσει. 

Last modified onFriday, 07 October 2016 22:10