noodles volos banner

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Αγία Άννα, 3-0 τη Νίκη Βόλου!

Σε ένα φιλικό παιχνίδι, προπονητικού χαρακτήρα, που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του «Olimpico», η Αγία Άννα συνέχισε τις καλές της εμφανίσεις, κερδίζοντας, στη δυσκολότερη αναμέτρησή της κατά την τρέχουσα προετοιμασία, τις «ρεζέρβες» της Νίκης, με σκορ 3-0.

Σε αναμέτρηση που περιλάμβανε δύο ημίχρονα των τριάντα λεπτών, οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Αθανασιάδη, παρά το γεγονός πως τη νέα σεζόν θα αγωνιστούν στη Β’ ΕΠΣΘ και έχουν κλείσει μόλις έναν μήνα προετοιμασίας, κατάφεραν να κερδίσουν εκείνους του Δημήτρη Μπράτσου (ο Λεωνίδας Μπίλης βρισκόταν εκτός Βόλου), που έδειξαν έντονα σημάδια κόπωσης.

Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν οι Αντωνίου με πέναλτι, Φιλατζικιώτης με όμορφο σουτ και Αντωνόπουλος με κοντινή κεφαλιά. Στο 2-0 της Αγίας Άννας, η Νίκη κέρδισε επίσης πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε ο Ζενούνι και απέκρουσε τερματοφύλακας, που αγωνίστηκε στη σύνθεση των γηπεδούχων, αλλά δοκιμάζεται για λογαριασμό των κυανόλευκων, ο οποίος έδειξε θετικότατα στοιχεία και κατά πάσα πιθανότητα θα αποκτηθεί!

Όσον αφορά τις περαιτέρω δοκιμές, με τη φανέλα της Νίκης χθες το απόγευμα, αγωνίστηκε ένας επιθετικός, ο οποίος πολύ δύσκολα θα γίνει ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων.

Αγία Άννα: Υπό δοκιμή τερματοφύλακας της Νίκης, Πλιάγκος, Ταμπακόπουλος, Μπαρέκας, Πανόπουλος, Φιλατζικιώτης, Τσιουρέλης, Σκοπός, Νιαώτης, Αντωνόπουλος, Αντωνίου.

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Καπής, Ρομάριο, Κοτρώνης, Στεργιόπουλος, Αλεξανδρίδης

Νίκη Βόλου: Βλαχόπουλος, Πετράκος, Κόκκας, Σουάρεζ, Τσιανάκας, Παπαδόπουλος, Ζενούνι, Νάκας, Μαλακασιώτης, Βουρδάκης, υπό δοκιμή επιθετικός.

Αγωνίστηκε επίσης και ο Ματθαίου.

Ηττήθηκαν οι «μικροί» της Αγίας Άννας στη Σκιάθο, 3-1 οι νησιώτες

Σε φιλικό που διεξήχθη την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Σκιάθου «Γ. Σαρρής», η τοπική ομάδα κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Αγίας Άννας, με σκορ 3-1, σε ένα φιλικό – ευκαιρία και για τις δύο ομάδες να δοκιμάσουν διάφορα σχήματα και πρόσωπα.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν 3-0, χάρη στα τέρματα του Φερετζέλη (9’), Γαζέτη (24’) και Τζελάι (54’). Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του κ. Παπαρίζου ήταν να μειώσει με τον Νιαώτη στο 76’.

Αξίζει να σημειωθεί πως η βολιώτικη ομάδα ταξίδεψε στο νησί των Σποράδων, δίχως τους «μεγάλους» του ρόστερ, οι οποίοι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αδυνατούσαν να πραγματοποιήσουν αυτό το ταξίδι. Έτσι, δόθηκε αρκετός χρόνος συμμετοχής, σε παιδιά 15-16 ετών, απέναντι σε έναν αρκετά δυνατό αντίπαλο, όπως η Σκιάθος.

Δήλωση, στο πλαίσιο της φιλικής αυτής αναμέτρησης, πραγματοποίησε ο πρόεδρος της Αγίας Άννας, Γιάννης Σίμος, που ευχαρίστησε τη διοίκηση της Σκιάθου για τη φιλοξενία: «Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση του Α.Ο Σκιάθου και ιδιαίτερα τον κ. Μιτζέλο Γιώργο για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στο ποδοσφαιριστή της Α.Ο Σκιάθου, Σαρρή Αντώνη, ο οποίος αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση παιχνιδιού Fair Play για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Τέλος, να ευχηθούμε περαστικά στον ποδοσφαιριστή Κριστιάν Τζελάι ο οποίος τραυματίστηκε σε μια άτυχη στιγμή».

Last modified onTuesday, 13 September 2016 18:19