noodles volos banner

Συνέχισε τις καλές φιλικές της εμφανίσεις η Αγία Άννα, 3-0 τη Δάφνη

Σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε χθες στις εγκαταστάσεις του Olimpico, η Αγία Άννα κέρδισε με 3-0 την ομάδα της Δάφνης, δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, όσον αφορά την προετοιμασία της, ενόψει επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Σκόρερ για την ομάδα του Νίκου Αθανασιάδη ήταν οι Κωτούλας (16') με όμορφο σουτ, Αντωνίου (40') με πλασέ εντός περιοχής, ύστερα από κόρνερ του Φιλατζικιώτη και Αντωνόπουλος (87'), έπειτα από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και συνεργασία.

Η Αγία Άννα είχε την υπεροχή καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησε κι άλλες φάσεις για παραπάνω τέρματα, με αποκορύφωμα το μακρινό σουτ του Σκοπού στο 24', που “τράνταξε” το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Δάφνης.

Σε ό,τι αφορά τη Δάφνη, ο προπονητής της Παντελής Βαρβέκης αρκέστηκε να κάνει την παρακάτω δήλωση στο magnesiasports: «Σε τέτοια παιχνίδια δεν κοιτάμε το αποτέλεσμα, κοιτάμε πώς θα αντιδράσουν οι ποδοσφαιριστές σε βαθμό δυσκολίας είτε είναι αγωνιστικός, είτε είναι γηπεδικός. Γι’ αυτό και παίξαμε στα προηγούμενα φιλικά με ανώτερης κατηγορίας αντιπάλους, γι’ αυτό προσπαθούμε μέσα από τα φιλικά να βγάλουμε πράγματα που κάνουμε στην προπόνηση. Άλλωστε, τα φιλικά παιχνίδια γίνονται με σκοπό να διορθώνονται τα λάθη και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τις επίσημες αναμετρήσεις. Άλλη η εικόνα των φιλικών άλλη η εικόνα του πρωταθλήματος. Εμείς χρησιμοποιούμε 24 παιδιά στο σύνολο σε κάθε φιλικό ματς, που τα δίνουμε ίδιο χρόνο συμμετοχής, για να βγάλουμε τα συμπεράσματα για το πρωτάθλημα».

Υπενθυμίζουμε πως το επόμενο φιλικό της Αγίας Άννας είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή, με αντίπαλο τη Σκιάθο εκτός έδρας, με την απουσία του... προπονητή της, Νίκου Αθανασιάδη, ο οποίος ως γυμναστής της ομάδας της Νίκης Βόλου, θα βρίσκεται στη Φιλιππιάδα, όπου οι κυανόλευκοι θα πραγματοποιήσουν την “πρεμιέρα” τους στη Γ' Εθνική.

Αγία Άννα (Αθανασιάδης): Βλαχόπουλος, Λιάγκος, Ταμπακόπουλος, Πανόπουλος, Στεργιόπουλος, Τσιουρέλης, Φιλατζικιώτης, Σκοπός, Νιαώτης, Κοτούλας, Αντωνίου

 Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Πετσιμέρης, Κοτρώνης, Ρομάριο, Αλεξανδρίδης, Βογιατζής, Σάσο, Μπαρέκας

Last modified onThursday, 08 September 2016 23:01