noodles volos banner

Θ. Χρυσοχού: "Καλύτεροι τη νέα σεζόν σε σχέση με πέρσι"

Στις δηλώσεις που έκανε στο magnesiasports, ο προπονητής του Τοξότη Θανάσης Χρυσοχού με αφορμή την έναρξη της χρονιάς για την ομάδα του, τόνισε ότι οι στόχοι δεν μπορούν να καθοριστούν ακόμη με δεδομένο την έλλειψη ολοκληρωμένης εικόνας για τις υπόλοιπες ομάδες και πως θα οριοθετηθούν και κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αναλυτικά η δήλωση του Θ. Χρυσοχού:

«Όπως είπα και στα παιδιά από τη στιγμή που δε γνωρίζω τους αντιπάλους, δεν μπορώ να θέσω στόχους. Θα ήταν λίγο επιπόλαιο να πω ότι πάμε να παλέψουμε για την πρώτη θέση ή να μπούμε στην τριάδα. Δεν έχουμε ακόμη εικόνα για πολλές ομάδες και αρκετές προέρχονται από την Α’ ΕΠΣΘ και δεν ξέρω και τι κινήσεις έχουν κάνει. Οπότε είπαμε να διατηρήσουμε τον κορμό μας, περίπου μία εικοσάδα, και να πάρουμε και πέντε πιτσιρικάδες, όπως και ήρθαν.

Αν είμαστε στις προπονήσεις και μπορέσουμε να δουλέψουμε, πάμε να κάνουμε το καλύτερο. Στις ερασιτεχνικές ομάδες δεν μπορείς να λες ότι έχω δέκα άτομα και μπορώ να στηριχτώ σ’ αυτά, γιατί αύριο κάποιος μπορεί να απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους και θέλουμε να έχουμε βάθος.

Γι’ αυτό και ξεκινήσαμε και αργά, για να είμαστε όλοι εδώ κάθε μέρα, έχοντας ένα μήνα μπροστά μας καθαρά να προετοιμαστούμε. Θα δούμε ποιοι έχουν τη διάθεση, για να στηριχτούμε σ’ αυτούς κι αυτοί που θα μείνουν, γιατί κάποιοι θα αποχωρήσουν, να έχουν το μυαλό τους να δουλέψουν και διάρκεια. Πρέπει οι ποδοσφαιριστές να αγχωθούν, να πιεστούν, να κουραστούν, για να πάνε όσο το δυνατόν καλύτερα. Δε γίνεται διαφορετικά. Τα παιδιά που θα αποφασίσουν να είναι στην ομάδα, θέλω να έχουν σταθερή παρουσία στο γήπεδο και να καταφέρουμε να είμαστε καλύτεροι τη νέα σεζόν σε σχέση με την προηγούμενη κι ό,τι έρθει. Αυτό δε σημαίνει βέβαια … όσα πάνε και όσα έρθουν. Σίγουρα επιθυμούμε να είμαστε κοντά στην κορυφή, αλλά τους στόχους τους βλέπεις και τους οριοθετείς και κατά τη διάρκεια της χρονιάς».