noodles volos banner

Ξεκινούν την Τρίτη οι Ν.Α. Νίκης με Βαταμίδη και Οικονόμου

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης Β. για τη συνεργασία των κ.κ. Βαταμίδη και Οικονόμου με τους Νέους Αθλητές Νίκης, που ξεκινούν αύριο Τρίτη 23/8 την προετοιμασία τους στο Π. Μαγουλάς. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνεται η έναρξη της συνεργασίας με το προπονητικό team των Νέων Αθλητών Νίκης Βόλου κ.κ. Βαταμίδη Δημήτρη και Οικονόμου Ηλία που θα έχουν επίσης διευρυμένο ρόλο στις ακαδημίες της Νίκης Βόλου τόσο οργανωτικά όσο και στην υποστήριξη, την ανάδειξη και την προώθηση των νεαρών ποδοσφαιριστών στην πρώτη ομάδα τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Από το τεχνικό δίδυμο των Νέων Αθλητών καλούνται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές για την έναρξη της προετοιμασίας της νέας χρονιάς στο γήπεδο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ την Τρίτη 23/8 ώρα 16.00 (η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 16.30):

Παύλος Τασίας, Γιάννης Χαλκιάς, Θανάσης Χάνος, Αλέξανδρος Σιώμος, Χαράλαμπος Σιώμος, Γιάννης Κουτσούκης, Περικλής Χρηστίδης, Θοδωρής Κουκούτης,Φίλιππος Βλάχος, Σέλντι Νάνο, Γιώργος Φλώρος, Δημήτρης Δαμάσκος, Βασίλης Μπακογιάννης, Ιάκωβος Χαλκίδης, Παναγιώτης Αποστολίδης, Βασίλης Τσάπερος, Παντελής Ευθυμίου, Αποστόλης Κουτσαρνάκης, Νίκος Μάνιος, Γιώργος Κολημήτρας , Παναγιώτης Οσάφι.

Σημείωση: οι ποδοσφαιριστές δε χρειάζεται να φέρνουν αθλητικό υλικό στην προπόνηση (μόνο τα αθλητικά τους παπούτσια), ενώ όσοι άλλοι ποδοσφαιριστές θέλουν να συμμετέχουν και να δοκιμαστούν στους Νέους Αθλητές θα πρέπει να έχουν ενημερώσει τους προπονητές και τους υπεύθυνους κ.κ. Σουγγάρη και Χαλκιά μια ημέρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη προπόνηση».