noodles volos banner

Ξεντύθηκαν στους πάγκους οι παίκτες του Πανιωνίου!

Στη χθεσινή πρώτη προπόνηση του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας στο βοηθητικό του ΕΑΚ Βόλου συνέβησαν κάποια όχι και τόσο κολακευτικά πράγματα για το τοπικό μας ποδόσφαιρο. Αρχικά οι δύο πόρτες από τη μεριά του κλειστού και τη μεριά της κερκίδας ήταν κλειδωμένες και μετά από κάποια λεπτά της ώρας υπήρξε ειδοποίηση ότι η ομάδα θα εισέλθει από την πόρτα του σκοπευτηρίου.

Ωστόσο, αυτό δεν πείραξε και τόσο τους κυανέρυθρους, παρά τη μικρή καθυστέρηση στην έναρξη της προπόνησης. Αντίθετα, μάλλον δεν τους άρεσε καθόλου το γεγονός ότι οι παίκτες της ομάδας αναγκάστηκαν ν’ αλλάξουν στους πάγκους και να φύγουν χωρίς να κάνουν μπάνιο, αφού τα αποδυτήρια ήταν κλειστά.

Άξιο σχολιασμού είναι και το ότι οι προπονήσεις του Πανιωνίου, αφού το βοηθητικό χρησιμοποιείται και από άλλες ομάδες, γίνονται στις 16.30 το μεσημέρι σε συνθήκες καύσωνα.

Γι’ αυτό όμως ευθύνεται κυρίως η έλλειψη γηπέδων στο πολεοδομικό συγκρότημα και σίγουροι οι υπεύθυνοι για τις αθλητικές εγκαταστάσεις θα ήθελαν πρώτοι απ’ όλους οι ίδιοι να υπάρχουν περισσότεροι αγωνιστικοί χώροι, για να εξυπηρετούν και καλύτερα τις ομάδες.