noodles volos banner

"Κερδίσαμε το σεβασμό και είχαμε ανοδική πορεία"

Στην τρίτη θέση τερμάτισε στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΘ ο Τοξότης (ή τέταρτη εφόσον κερδίσει την ένσταση ο Άνθιμος Γαζής), έχοντας σαφώς καλύτερη εικόνα σε σχέση με προηγούμενα χρόνια κι ανοδική πορεία. Ο ιστορικός σύλλογος κέρδισε έντεκα φορές, είχε επτά ισοπαλίες και έξι ήττες, με τέρματα 38 υπέρ και 26 κατά.

Ο σταθερός στην τεχνική ηγεσία Θανάσης Χρυσοχού έδωσε συνέχεια στη δουλειά και τη βελτίωση των ποδοσφαιριστών του και έμεινε ικανοποιημένος, όπως δηλώνει στο magnesiasports, από την προσπάθεια και τα αποτελέσματα: “Η πορεία της ομάδας μας χαρακτηρίζεται αρκετά καλή, ανοδική σε σχέση με πέρυσι. Τα παιδιά έκαναν τεράστια προσπάθεια. Δουλέψαμε πολύ και ήταν επιλογή μας το περασμένο καλοκαίρι να μην προχωρήσουμε σε μεταγραφές. Θα έλεγα ότι η τρίτη θέση ήταν άθλος για αυτή την ομάδα, είναι η ίδια που πριν δύο χρόνια είχε τερματίσει στην 16η θέση της κατηγορίας. Ο Τοξότης έχει ένα βασικό κορμό νεαρών παικτών που δεν αλλάζει τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Είμαι ικανοποιημένος γιατί σε κάθε προπόνηση είχαμε πάνω από 15 άτομα, όπου κι αν πήγαμε εκτός Βόλου και γνωρίζετε πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε με τα γήπεδα προπόνησης. Μονο τον τελευταίο ενάμιση μήνα, κάναμε προπονήσεις στην έδρα μας, το βοηθητικό κι ελπίζω του χρόνου να το έχουμε από το ξεκίνημα της σεζόν.
Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε. Δεν διαλέξαμε τον εύκολο δρόμο, δηλαδή να κάνουμε πέντε-έξι μεταγραφές και να ανεβάσουμε την ομάδα. Πήραμε το δύσκολο, να δουλέψουν τα παιδιά μαζί για ορισμένα χρόνια ώστε όταν είναι έτοιμα, να καταφέρουν την άνοδο. Πιστεύω ότι με τη φετινή μας πορεία κερδίσαμε το σεβασμό. Είχαμε καλά αποτελέσματα, χάσαμε το αήττητο της έδρας στο τέλος στο τελευταίο παιχνίδι και παρουσιαστήκαμε ανταγωνιστικοί. Μην ξεχνάτε ότι στο γήπεδό μας φέραμε ισοπαλία με τις δύο ομάδες που αλλάζουν κατηγορία, κερδίσαμε τους Νέους Αθλητές και τον Άνθιμο Γαζή, ενώ σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς που χάσαμε για διάφορους αστάθμητους παράγοντες”.

toksotat

Last modified onFriday, 10 June 2016 10:43