noodles volos banner

Άνθιμος Γαζής-Εθνικός 1-0

Σε αγώνα που διεξήχθη με δυνατό αέρα στο γήπεδο της Γατζέας, ο Άνθιμος Γαζής πήρε νωρίς το προβάδισμα και το διατήρησε μέχρι τέλους. Ο Δανιλόπουλος σκόραρε με αριστερό πλασέ στο 9ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι του Παναγιώτη Κουρούπη είχαν αρκετές ευκαιρίες σε φάσεις τετ-α-τετ, κυρίως στο πρώτο μέρος με τον Μπακογιάννη στο 1ο λεπτό, τον Αλεξίου στο 15ο και 22ο, τον Δανιλόπουλο στο 38ο, ενώ στην επανάληψη ο τελευταίος είχε σουτ που έδιωξε αμυντικός πάνω στη γραμμή (77') και ο Κατσαρός σουτ από καλή θέση άουτ (84'). Ο Εθνικός απείλησε στα τελευταία λεπτά κι έχασε δύο ευκαιρίες, στο 80' με πλασέ του Αλτίνη από το ύψος του πέναλτι και λίγο αργότερα, με πλασέ του Μωραΐτη επίσης μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Συνθέσεις:
Άνθιμος Γαζής: Γκούρης, Καρασώτος (65' Δρακονταϊτής), Κωστάκης, Κουτσουνίδης, Παρασκευάς, Περατζάκης, Μπακογιάννης (72' Δημόπουλος), Λάσκος, Δανιλόπουλος, Κατσαρός, Αλεξίου (64' Ψαθάς).
Εθνικός: Κερμελής, Συμεωνίδης, Σκοτεινιώτης, Χονδρός, Μπάτης, Μωραΐτης, Παλάσης, Καζδαρίδης, Αλτίνης, Περεντίδης, Παλάντζας (65' λ.τρ. Κόκκινος).