noodles volos banner

Αργοναύτες-Ιάσων 3-4

Ματς με επτά γκολ στους Αγίους Θεοδώρους, που διαθέτουν ένα από τα καλύτερα γήπεδα του νομού. Ο Ιάσων κέρδισε 4-3 τους Αργοναύτες και έπιασε στην τρίτη θέση τους Νέους Αθλητές, στους 35 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 στο δεκάλεπτο, με γκολ του Γ. Δημητρίου στο 6' (πλασέ σε τετ-α-τετ ύστερα από ασίστ του Δαϊλιάνη) και του Νικογιάννη στο 10' (με πλασέ ύστερα από πάσα του Τηγανόπουλου). Η ομάδα του Γιώργου Κυριαζή έφθασε γρήγορα στην ισοφάριση. Και τα δύο τέρματα σημειώθηκαν με κεφαλιές ύστερα από κόρνερ, τα σημείωσαν ο προωθημένος αμυντικός Σπύρου στο 20' και ο Ρακής στο 25'. Οι Αργοναύτες προηγήθηκαν εκ νέου με πολύ ωραίο τέρμα, βολ-πλανέ του Ζάρρα σε φάουλ-σέντρα του Π. Δημητρίου στο 28'. Κάπου εκεί σταμάτησαν τα γκολ και στην επανάληψη, “μίλησε” ο πρώτος σκόρερ του Ιάσονα, Καλογριάς. Πέτυχε με σουτ το 3-3 στο 60' και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του με τέρμα στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Η ομάδα της Αμαλιάπολης είχε δύο χαμένα τετ-α-τετ στο πρώτο τέταρτο με τον Τηγανόπουλο και ευκαιρίες με τους Νικογιάννη, Γ. Δημητρίου στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη δεν φάνηκε πολύ απειλητική καθώς η κούραση επέδρασε αρνητικά (δεν υπήρχαν αλλαγές). Ο Ιάσων είχε χαμένο πέναλτι στο 43' όταν ο Δημόπουλος έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Φάσεις για γκολ σε τετ-α-τετ του Τσίγγα στο 10' που απέκρουσε ο Κοντογιάννης, κεφαλιά του Δημόπουλου λίγο άουτ κι αρκετές στο β' 45λεπτο με κύριους εκφραστές τους Καλογριά και Θεοδωρόπουλο.

Συνθέσεις:
Αργοναύτες: Κοντογιάννης, Δαγκούλης, Πριονιστής, Γ. Δημητρίου, Καλαμάς, Π. Δημητρίου, Ρεπάκης, Νικογιάννης, Ευάγγ. Κ. Ζάρρας, Δαϊλιάνης, Τηγανόπουλος.
Ιάσων: Κωνσταντίνου, Σπύρου, Βαρελόπουλος (46' Θεοδωρόπουλος), Τσάνιος, Μασούρας (46' Μπέκας), Τσίγγας, Ζάχος, Κάβουρας, Δημόπουλος, Καλογριάς, Ρακής (75' Ζατσάι).