noodles volos banner

Άνθιμος Γαζής-Αργοναύτες 1-0

Με τη σημερινή του νίκη, ο Άνθιμος Γαζής έφθασε τις δέκα στο πρωτάθλημα και παραμένει συγκάτοικος με τον Ιάσονα στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 36ο λεπτό με πέναλτι του Θανάση Κουτσουνίδη (που κέρδισε ο Δημόπουλος σε χέρι αντιπάλου). Για τη γηπεδούχο ομάδα, ο Δανιλόπουλος είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες να σκοράρει, στο 25ο και 66ο λεπτό, ενώ η πρώτη φάση στο ματς ήταν με πλασέ του Λάσκου σε τετ-α-τετ στο 18'. Αρκετές φάσεις είχαν όμως και οι φιλοξενούμενοι: στο 32' σουτ του Γ. Δημητρίου λίγο άουτ, στο 40' σουτ του Τηγανόπουλου κατέληξε κόρνερ ύστερα από προβολή αμυντικού, στο 60' προσπάθεια του Ζάρρα εκτός μεγάλης περιοχής απέκρουσε ο Γκούρης, στο 64' ο Νικογιάννης είχε σουτ δίπλα στο δοκάρι και στο 68' από σέντρα του Ζάρρα, αστόχησε ο Δαϊλιάνης. Η ομάδα της Αμαλιάπολης διαμαρτυρήθηκε για την υπόδειξη του πέναλτι υποστηρίζοντας πως το χέρι ήταν μαζεμένο και ο αμυντικός ήταν σε πολύ κοντινή απόσταση με τον αντίπαλο, ενώ αναφέρθηκε ότι το ματς έληξε πριν συμπληρωθούν 90 λεπτά χωρίς καθυστερήσεις.

Συνθέσεις:
Άνθιμος Γαζής: Γκούρης, Καρασώτος, Κωστάκης, Περατζάκης, Κουτσουνίδης, Λάσκος, Δημόπουλος (60' Μπακογιάννης), Δρακονταΐδης (65' Παρασκευάς), Δανιλόπουλος, Κατσαρός (68' Αλεξίου), Ψαθάς.
Αργοναύτες: Κοντογιάννης, Δαγγούλης, Ροδίτης, Αλία, Π. Δημητρίου, Πριονιστής, Γ. Δημητρίου, Νικογιάννης, Τηγανόπουλος, Δαϊλιάνης, Ευάγγ. Κ. Ζάρρας.