noodles volos banner

Νέοι Αθλητές Νίκης-Δύναμις 1-2

Η Δύναμις έσπασε το αήττητο των Νέων Αθλητών Νίκης! Η ομάδα του Τάκη Παρισάκη είχε την ευκαιρία να μειώσει τη διαφορά από το δεύτερο Παγασητικό με τον οποίον παίζει την επόμενη αγωνιστική, όμως η Δύναμις που είναι μεταμορφωμένη προς το καλύτερο με τους πολλούς πιτσιρικάδες που απέκτησε από την Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου, έκανε την έκπληξη.

Μάλιστα η νίκη της αποκτάει μεγαλύτερη σημασία διότι ήταν αφενός εκτός έδρας κι αφετέρου σημειώθηκε με παίκτη λιγότερο από το 37ο λεπτό. Στο πρώτο μέρος, οι Νέοι Αθλητές απείλησαν με σουτ του Χρηστίδη που χτύπησε στο δοκάρι (17'), πλασέ του Σιώμου που έφυγε άουτ (33'), ενώ σε φάουλ του Τσαπέρου, κεφαλιά του Γκλαβίνη δεν βρήκε στόχο (44'). Στο 37' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση ο Ανδρέου. Στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου, στο 48' από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, επωφελήθηκε ο Καλαμίδας ο οποίος κέρδισε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε στο 0-1 ο Σεραφείμ Παπαϊωάννου. Η ισοφάριση στο 65' με απευθείας φάουλ του Δαμάσκου αλλά στο επόμενο λεπτό, η Δύναμις πήρε εκ νέου το προβάδισμα. Ο Σφονδυλιάς έκανε κεφαλιά προς τα πίσω, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά την έσπρωξε στα δίχτυα ο Χατζησταμάτης.

Συνθέσεις:
Νέοι Αθλητές Νίκης: Ράπτης, Χάνος, Τσαπέρος, Σφονδυλιάς, Δημουλάς, Κουτσούκης (46' λ.τρ. Μπακογιάννης), Χρηστίδης (58' Βλάχος), Τσιανάκας, Γκλαβίνης, Αλ. Σιώμος, Δαμάσκος.
Δύναμις: Κωτούλας, Τσουκαλάς, Παπαϊωάννου, Πατσής, Καλαμίδας (60' Χριστοδούλου), Σαραφίδης, Χατζησταμάτης, Αγγελής, Παπαεμμανουηλίδης, Ανδρέου, Μαλέρδος (60' Κανάνι).