noodles volos banner

Νέοι (ταλαντούχοι) Αθλητές Νίκης

Εντυπωσιακή είναι μέχρι τώρα η παρουσία της ομάδας του Τάκη Παρισάκη στη Β' Τοπική Κατηγορία. Οι Νέοι Αθλητές διατηρούν το αήττητο στη σεζόν και φιγουράρουν στην τρίτη θέση με οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες. Μάλιστα εφόσον δεν είχαν την τιμωρία 6 βαθμών από πέρυσι, θα ήταν ισόβαθμοι του δεύτερου Παγασητικού. Για τους “κυανόλευκους” ακολουθεί στην αυλαία του β' γύρου ντέρμπι με την Ακρόπολη, το οποίο θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς.

Η νέα γενιά από τα σπλάχνα της Νίκης Βόλου έχει πολύ ταλέντο και το αποδεικνύει. Για την ομάδα, μίλησε ο καθ' ύλην αρμόδιος, ο προπονητής Τάκης Παρισάκης ο οποίος επί σειρά ετών δουλεύει με τα μικρά παιδιά στην ακαδημία του συλλόγου. 
Για την πορεία στο πρώτο μισό της περιόδου, σχολίασε: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο μέσος όρος ηλικίας είναι 16 έτη. Δεν έχουμε χάσει ακόμη. Μάς άφησαν κάπως πίσω οι δύο ισοπαλίες που είχαμε, με τους Αργοναύτες στην έδρα μας, σε ένα ματς που είχαμε γυρίσει το σκορ αλλά δεχθήκαμε δύο αδικαιολόγητες κόκκινες και ήταν ένα μην αναμενόμενο αποτέλεσμα καθώς και το πρόσφατο 0-0 με τον Ιάσονα. Οι άλλες δύο ισοπαλίες ήταν με τους πρωτοπόρους. Είμαστε ικανοποιημένοι πάντως από τα αποτελέσματα και τη γενική εικόνα της ομάδος μας”.
Για τις δυσκολίες του νεανικού συνόλου, επισήμανε: “Τα παιδιά έχουν αποκτήσει αυτοπεποίθηση, νοοτροπία νικητή αλλά εγώ ως προπονητής έχω να διαχειριστώ την κούραση και την πρόληψη τραυματισμών. Είναι παιδιά και όχι επαγγελματίες παίκτες ή ποδοσφαιριστές που έχουν μεγάλη πορεία στο τοπικό πρωτάθλημα. Στην ηλικία οφείλεται το γεγονός ότι δεν έχουμε σταθερότητα στην απόδοση”.
Σχετικά με το ντέρμπι κόντρα στην Ακρόπολη, συμπλήρωσε: “Το ότι ο αντίπαλος είναι στην πρώτη θέση, αποτελεί έξτρα κίνητρο για εμάς, πάντα όλες οι ομάδες κυνηγάνε τον πρωτοπόρο. Θέλουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα σπάσουμε το αήττητο της Ακρόπολης και θα συνεχίσουμε χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα. Το ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς” και περιμένουμε τον κόσμο να δώσει το παρών για να δει έναν ωραίο αγώνα ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες της Β' Κατηγορίας”.
Τέλος, ο Τάκης Παρισάκης τόνισε πως αυτή η φουρνιά είναι πολύ καλή και ο ίδιος πιστεύει πως 4-5 παιδιά θα παίξουν επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αρκεί να έχουν υπομονή, επιμονή και να συνεχίσουν να προσπαθούν, να συνεχίσουν τη δουλειά.

Οκτώ νίκες-τέσσερις ισοπαλίες σε 12 αγώνες:
Ακρόπολη-Νέοι Αθλητές Νίκης 0-0
Ελευθεριακός-Νέοι Αθλητές Νίκης 0-2
Νέοι Αθλητές Νίκης-Ένωση Λεχωνίων Νηλέα 4-2
Νέοι Αθλητές Νίκης-Αργοναύτες 2-2
Δύναμις-Νέοι Αθλητές Νίκης 0-4
Νέοι Αθλητές Νίκης-Παγασητικός 1-1
Νέοι Αθλητές Νίκης-Τοξότης 1-0
Εθνικός-Νέοι Αθλητές Νίκης 0-1
Νέοι Αθλητές Νίκης-Κένταυρος 4-2
Άνθιμος Γαζής-Νέοι Αθλητές Νίκης 0-1
Νέοι Αθλητές Νίκης-Μακρινίτσα 3-0
Ιάσων-Νέοι Αθλητές Νίκης 0-0