noodles volos banner

Ακρόπολη-Παγασητικός 1-0

Ματς με δυνατές μονομαχίες ανάμεσα στις δύο ομάδες που βρίσκονται σταθερά στη δυάδα ανόδου κι έγινε σε αθλητικά πλαίσια στο γήπεδο του Σέσκλου. Η Ακρόπόλη με τέρμα στο τέλος του ματς από τον Γιώργη Μιχολίτση πήρε τη νίκη, δέκατη σε δώδεκα αγώνες και αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από τον Παγασητικό, ολοκληρώνοντας ιδανικά τον πρώτο γύρο.
Το γκολ σημειώθηκε στο 84' όταν από μπαλιά του Κώστα Κολυμήτρα, ο Τσουκάλης τροφοδότησε τον Μιχολίτση που πέτυχε “σεντερφορίσιο” γκολ, καθώς κατέβασε την μπάλα με το δεξί πόδι και την έστειλε στα δίχτυα με το αριστερό. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με φάουλ του Κ. Κολυμήτρα στο 35', ενώ λίγο νωρίτερα διαμαρτυρήθηκαν καθώς ανακόπηκε μία φάση με οφσάιντ που κατέληξε σε γκολ του Μιχολίτση.
Για τον Παγασητικό, διπλό δοκάρι στο 28' όταν σουτ του Ρηγίνου χτύπησε στο οριζόντιο, έσκασε στο έδαφος και μετά ο Ρουμπάτης σούταρε στο κάθετο, ενώ στο 52' από ωραία ενέργεια του Μπραχόλη και πάσα στο σημείο του πέναλτι, ο Μαγγιώρος είχε καλή ευκαιρία να σκοράρει αλλά σούταρε χλυαρά πάνω στον τερματοφύλακα. Στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, φάουλ του Μαρούγκα εξουδετέρωσε με εντυπωσιακή επέμβαση ο Κορέντης, ενώ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για μαρκάρισμα-πέναλτι πάνω στον Μπραχόλη στο 37'.

Συνθέσεις:
Ακρόπολη: Κορέντης, Αξιώτης, Παπάς, Φ. Φώτου, Αν. Τσούτσας, Δ. Φώτου, Πασσιάς, Αν. Κολυμήτρας, Κ. Κολυμήτρας, Μιχολίτσης (84' Βασ. Κουνής), Παγώνης (75' Τσουκάλης).
Παγασητικός: Γ. Μιχαλόπουλος, Μπερτζέμης, Μαρούγκας, Στρούγγης, Β. Μιχαλόπουλος, Καψιώτης, Μπαρχόλης, Σίμος (46' Μαγγιώρος), Ρηγίνος (67' Ζάνης), Ρουμπάτης (75' Λάιος), Μπούρντα.