noodles volos banner

Τοξότης-Ελευθεριακός 3-1

Παρότι η ομάδα του Θανάση Χρυσοχού δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο, εν τούτοις κατάφερε και πήρε τη νίκη απέναντι στον Ελευθεριακό με 3-1. 

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν  το σκορ στο 17ο λεπτό αλλά ο Τοξότης παρότι δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο, την καλύτερή του στιγμή στο πρώτο ημίχρονο την μετέτρεψε σε γκολ στο 45΄με τον Τσένα που κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα. Στην επανάληψη ο Τοξότης ανέβασε την απόδοσή του και έφτασε δίκαια στο τέλος στη νίκη. Το 2-1 έγινε από τον Τριχιά στο 56' που αξιοποίησε την πολύ καλή σέντρα του Τσένα, ενώ στο 72' ο Αλ. Βέτσικας είχε δοκάρι σε σουτ που επιχείρησε εκτός περιοχής.  Το τρίτο γκολ για τον Τοξότη σημείωσε και πάλι ο Τριχιάς που έγινε αποδέκτης της μπάλας ύστερα από μπαλιά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας τελειώνοντας ιδανικά την φάση. Ο Ελευθεριακός στην καλύτερή του στιγμή στο παιχνίδι, στο 80’, απείλησε μετά από εκτέλεση κόρνερ, κεφαλιά που έγινε μέσα από την περιοχή, με τον Λένα να διώχνει σχεδόν πάνω στην γραμμή.

H σύνθεση του Τοξότη: Πασπαλάρης, Σιαμουρδάνης, Βλιώρας (31' Λένα), Πελεκούδας, Μάρκος, Αλ. Βέτσικας, Γ. Βέτσικας, Παραδάκης, Δ. Τσένα, Κούτσικος (41' Τριχιάς-86' Χρ. Παπαλάρης), Μάρκου.

Last modified onSaturday, 16 January 2016 18:55