noodles volos banner

Nέοι Αθλητές-Τοξότης 1-0

Οι Νέοι Αθλητές συνέχισαν την αήττητη πορεία τους. Σήμερα, στην επιστροφή στην αγωνιστική δράση της Β' ΕΠΣΘ, επιβλήθηκαν 1-0 του Τοξότη χάρη σε τέρμα του Τσιανάκα στο 30ό λεπτό με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Για το σύνολο του Τάκη Παρισάκη, που έχει εξαιρετική πορεία με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, ο Δημουλάς είχε προβολή στο δοκάρι στο 40ό λεπτό από κοντά, ύστερα από φάουλ του Χαλκίδη, ενώ δεύτερο δοκάρι -οριζόντιο- σε σέντρα-σουτ του Σιώμου στο 43ο.
Στο δεύτερο ημίρονο, ευκαιρίες για τους γηπεδούχους με σουτ των Σιώμου, Δαμάσκου και δυνατό βολέ του Χάνου που βρήκαν σε ετοιμότητα τον γκολκίπερ Βάιο Παπασπλάρη. Ο τελευταίος λίγο έλειψε να σκοράρει καθώς στις καθυστερήσεις του ματς, προωθήθηκε στα αντίπαλα καρέ σε μια εκτέλεση κόρνερ, έγινε αποδέκτης της μπάλας, έκανε ντρίμπλα αλλά δεν μπόρεσε να σουτάρει. Ακόμη, φάσεις με καλές προϋποθέσεις με τους Μάρκο και Γκ. Τσένα που όμως δεν είχαν καλά τελειώματα.
Να αναφέρουμε ότι οι Νέοι Αθλητές Νίκης απέκτησαν τον Οσάφι από τον Μαγνησιακό, που παλιότερα έπαιζε στα τμήματα υποδομής του Κολεγίου της Νίκης, ενώ αναμένεται να ενισχυθούν και με τον Δημήτρη Οικονομίδη από την Λαμία, ο οποίος είναι φοιτητής στο Βόλο και προπονείται για τους “κυανόλευκους”.

Συνθέσεις:
Νέοι Αθλητές: Ράπτης, Χάνος, Τσαπέρος, Σφονδυλιάς, Δημουλάς, Χαλκίδης, Μπακογιάννης (66' Ευθυμίου), Κουτσούκης, Σιώμος, Τσιανάκας, Δαμάσκος (83' Χρηστίδης).
Τοξότης: Β. Πασπαλάρης, Σιαμουρδάνης, Αν. Βλιώρας (36' Λένα), Πελεκούδας, Μάρκος, Τσιατσιάνης, Γκ. Τσένα, Γ. Βέτσικας (46' Μαρέδης), Μάρκο, Παραδάκης, Κλ. Τσένα (13' λ.τρ. Χρ. Πασπαλάρης).