noodles volos banner

Η όμορφη εκδήλωση της Ιωλκού και οι βραβεύσεις της σεζόν

πηγή φωτογραφιών Έλενα Κοσμοπούλου Cosmo_Photograhy πηγή φωτογραφιών Έλενα Κοσμοπούλου Cosmo_Photograhy

Mε μια όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε η σεζόν 2014-15 για την ομάδα της Ιωλκού, καθώς η διοίκηση παρέθεσε δείπνο σε τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές όπως άλλωστε το συνηθίζει κάθε χρόνο. Η εκδήλωση έγινε την προηγούμενη Παρασκευή και κατά τη διάρκειά της, βραβεύτηκαν με αναμνηστικό κύπελλο ο Χρήστος Ρουμπάτης ήταν ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου (παρ' ότι έπαιξε μόνο στον α' γύρο) και ο Χρήστος Δημητρίου που ψηφίστηκε διαδικτυακά ως MVP της περιόδου από τους συμπαίκτες του. Οι δύο βραβευθέντες μαζί με τον γενικό αρχηγό Αντώνη Σφέτσιο στη φωτογραφία πάνω αριστερά και μαζί με τον πρόεδρο Στάθη Σφέτσιο και τον Αντιδήμαρχο Βόλου Δημήτρη Λιβογιάννη στη φωτογραφία κάτω δεξιά.
Στην ομιλία του, ο πρόεδρος της Ιωλκού ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές που έμειναν μέχρι το τέλος στην ομάδα και πάλεψαν σ' όλα τα παιχνίδια, εξήρε το πολύ καλό κλίμα που διατήρησαν όλη τη σεζόν στα αποδυτήρια με τις πολύ φιλικές σχέσεις τους και μοίρασε τα συγχαρητήριά του για το ήθος που έδειξαν για ακόμη μία χρονιά εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων.
Η Ιωλκός, μία από τις συμπαθείς ομάδες του τοπικού μας ποδοσφαίρου που πορεύεται χωρίς τυμπανοκρουσίες, δίχως σκοπιμότητες και πάντα στα πλαίσια του ερασιτεχνικού αθλητισμού με ήθος, συμμετείχε την σεζόν που μάς πέρασε για πρώτη φορά στην Α' ΕΠΣΘ χωρίς να καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Όμως, τα μέλη του συλλόγου και οι ποδοσφαιριστές κατάφεραν να συγκροτήσουν μια υγιή ομάδα, ένα σύνολο παικτών που αποτελεί μια μεγάλη παρέα και αυτό είναι το σημαντικότερο παράσημο για τους “ερυθρόλευκους” ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων που στο συγκεκριμένο σωματείο, έρχονται σε δεύτερη μοίρα...

ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ