noodles volos banner

Εκδήλωση την Παρασκευή, γ.σ. τη Δευτέρα για την Ιωλκό

Η σεζόν 2014-2015 κλείνει για την Ιωλκό με την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Ιουνίου στο κέντρο “Καστέλι” στις 9.00 μμ. Στην εκδήλωση αυτή, ύστερα από μια σύντομη αναφορά από το δ.σ., θα γίνει προβολή στιγμιοτύπων από τους αγώνες της ομάδος και θα βραβευτούν ο πρώτος σκόρερ της περιόδου, αλλά και ο πολυτιμότερος παίκτης που θα αναδείξουν οι ποδοσφαιριστές με ψηφοφορία. Η διοίκηση του σωματείου απευθύνει ανοικτή πρόσκληση προς όλους να τιμήσουν με την παρουσία τους αθλητές και προπονητές, που τίμησαν με την αγωνιστικότητά τους το σύλλογο, στην πρώτη σεζόν της ιστορίας του στην Α' Τοπική.

Επίσης, τη Δευτέρα 8 Ιουνίου θα γίνει η τακτική γενική συνέλευση με θέματα το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό για την περίοδο 2014-2015. Η Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Ιωλκού (πλατεία Ανακασιάς) στις 7.00 μμ. Σε περίπτωση μη απαρτίας αυτή θα γίνει στον ίδιο τόπο, την ίδια μέρα, στις 8.00 μμ.

Τέλος από το δ.σ. της Ιωλκού εκφράστηκαν ευχαριστίες προς την ΕΠΣΘ και ιδιαίτερα τους Αθανάσιο Νικόπουλο, Βασιλική Κουτσουνίδη και Κωνσταντίνα Κουβάτα, που αφιέρωσαν τρεις ώρες για να διαιτητεύσουν το τουρνουά που οργάνωσε ο Α.Σ. Ιωλκός, με τη συμμετοχή του Μαγνησιακού και της Δάφνης, για την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ.