noodles volos banner

O απολογισμός της σεζόν για τον Άνθιμο Γαζή

Στην 8η θέση της Β' Τοπικής με 23 βαθμούς τερμάτισε ο Άνθιμος Γαζής, έχοντας πολύ καλή παρουσία στο πρώτο μισό της σεζόν αλλά μάζεψε μόλις επτά πόντους στο β' γύρο. Ο προπονητής του συλλόγου των Μηλεών, Παναγιώτης Κουρούπης που βρέθηκε για πρώτη χρονιά στην τεχνική ηγεσία, κάνει στο magnesiasports τον απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου που μας πέρασε.

Για την ομάδα του αρχικά ανέφερε: “Στον Άνθιμο Γαζή έγινε φέτος μεγάλη ανανέωση, έπεσε πολύ ο μέσος όρος ηλικίας. Στην ενδεκάδα υπήρχαν δύο-τρεις μεγάλοι σε ηλικία παίκτες και οι υπόλοιποι ήταν κάτω από 21 ετών. Θεωρώ ότι η σεζόν ήταν καλή, αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Η ομάδα στάθηκε άτυχη σε ορισμένα παιχνίδια, χάσαμε βαθμούς από απειρία, ενώ στο δεύτερο γύρο παίξαμε με πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών κι επαγγελματικών υποχρεώσεων των παικτών” και συνέχισε λέγοντας: “Πετύχαμε να έχουμε καλό κλίμα στο σύλλογο, είμαστε μια μεγάλη παρέα, μια οικογένεια και αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία. Η ομάδα θα βασιστεί στους νέους παίκτες για την επόμενη σεζόν. Θεωρώ ότι δικαιούμαστε να είμαστε ψηλότερα στην κατάταξη.  Αν δείτε τα αποτελέσματα, κερδίσαμε εκτός έδρας τον Πηλέα και τα Κανάλια, χάσαμε δύσκολα στο γκολ άλλα ντέρμπι, γενικότερα πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είμαστε πιο κοντά στην τετράδα”.
Ερωτηθείς για τα προβλήματα του Άνθιμου Γαζή, ήταν σαφής: “Σίγουρα μεγάλο πρόβλημα αποτέλεσε το γηπεδικό καθώς όλη τη χρονιά η διοίκηση πλήρωνε ιδιωτικό γήπεδο για να γίνονται οι προπονήσεις. Η διοίκηση έκανε το καλύτερο δυνατόν και μας παρείχε τα πάντα, όμως χρειάζεται στήριξη και να πλαισιωθεί με νέους ανθρώπους που θα υπηρετήσουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό”.
Τέλος, σχετικά με το φετινό πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΘ, ο Παναγιώτης Κουρούπης σχολίασε: “Το πρωτάθλημα δεν ήταν καλό. Έγινε με πολύ λίγες ομάδες και τελείωσε πολύ νωρίς. Μεσολαβούν έξι μήνες μέχρι την έναρξη των αγώνων της επόμενης περιόδου. Είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις την ομάδα με προπονήσεις σε τόσο μεγάλο διάστημα. Δεν είναι δυνατόν να έχει η Καρδίτσα 90 σωματεία και η ΕΠΣΘ να έχει μείνει με 36! Αυτό πρέπει να προβληματίσει τους υπευθύνους. Όπως επίσης δεν είναι δυνατόν οι 26  ομάδες να συμμετέχουν στην Α' Τοπική και οι 11 που περισσεύουν να είναι στη Β'. Εκτιμώ πως θα πάρουν τις σωστές αποφάσεις για να αναβαθμίσουν τα τοπικά πρωταθλήματα και θα δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στην εξεύρεση γηπεδικών εγκαταστάσεων στην πόλη του Βόλου. Μου έκανε εντύπωση η ομαδικότητα, το δέσιμο που είχαν οι παίκτες της Σκοπέλου και το έβλεπε κανείς όταν πετύχαιναν γκολ. Δίκαια η Σκόπελος πήρε το πρωτάθλημα έχοντας εξαιρετική πορεία σε όλη τη σεζόν, όπως δίκαια ανέβηκαν οι υπόλοιπες τρεις ομάδες”.

gazisapotelelsmata

Φ.Γ.