noodles volos banner

Σκιάθος-Ιωλκός 3-0

Ωραίο παιχνίδι σήμερα στη Σκιάθο, με τη νησιώτικη ομάδα να κερδίζει αλλά να μένει με την πικρία της δεύτερης θέσης στον 1ο όμιλο, πληρώνοντας τις εντός έδρας απώλειες βαθμών που είχε στο δεύτερο γύρο. Ο Σκέμπι έκανε το 1-0 στο 18ο λεπτό με πλασέ, ο Πολυδεύκης Φερετζέλης ζευγάρωσε τα τέρματα της ομάδας του στο 28ο και ο Αραμπατζής με σουτ πέτυχε το τελευταίο από τα 48 φετινά τέρματα των νησιωτών στο πρωτάθλημα. Ο Σκέμπι είχε δύο δοκάρια, στο 40' και 87'. Από πλευράς Ιωλκού, πολύ καλή παρουσία για τον νεαρό γκολκίπερ Πρωτούλη, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο ο Ρουμπάτης, ο οποίος στο ματς του α' γύρου Ιωλκός-Σκιάθος είχε παίξει για τελευταία φορά πριν μεταβεί στη Γερμανία και ευρισκόμενος στο Βόλο για τις ημέρες του Πάσχα, όχι μόνο πήγε στο νησί αλλά ξεκίνησε βασικός! Επίσης, εκφράστηκαν ευχαριστίες για τη φιλοξενία.

Συνθέσεις:
Σκιάθος: Νικολαΐδης, Τουρναβίτης (58' Τσικούνας), Δ. Μιαρίτης, Κανταράκιας, Καμπουρέλης, Γκάγκας, Ζάνης (77' Ντ. Πρίφτι), Φερετζέλης (68' Ράπτης), Σκέμπι, Αραμπατζής, Ν. Μιαρίτης.
Ιωλκός: Πρωτούλης, Κούτσικος (46' Συμεωνίδης), Λούμπαρδος, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Κοντορίζος, Περεντίδης, Καζδαρίδης, Δημητρίου, Ρουμπάτης (46' Κολτσίδας), Πρέτζας (60' Τόντας).

Last modified onSunday, 05 April 2015 16:09