noodles volos banner

Σκόπελος-Πηλέας 4-1

Ο Πηλέας μπορεί να προηγήθηκε, αλλά δεν χάλασε η φιέστα της Σκοπέλου... Η νησιώτικη ομάδα με 4-1 έφθασε στην 18η νίκη της σε είκοσι αγώνες, με ανατροπή στο σκορ αφού ο Πηλέας προηγήθηκε με πέναλτι του Ζουλένκο στο 15ό λεπτό (την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Μπραχιμάι από τον αντίπαλο γκολκίπερ), αλλά οι πρωταθλητές είχαν δική τους την επανάληψη. Ο Χισάι με πέναλτι στο 60' το 1-1, ο ίδιος παίκτης στο 65' με πλασέ το 2-1, ο Συνοδινός το 3-1 στο 70' και ο Προκοπίου το τελικό 4-1 στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Για τον Πηλέα, ο Σούλης Κατσικαδάμος ανέφερε ότι ο Αγγ. Ματθαίου έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 25ο λεπτό, ο ίδιος παίκτης και ο Ηλίας Ματθαίου είχαν χαμένα τετ-α-τετ στο 80' για να μειώσουν σε 3-2, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους δικούς του παίκτες αλλά και στη Σκόπελο για τη δίκαιη κατάκτηση του τίτλου.

Μετά τη λήξη, έγινε η απονομή του κυπέλλου στην πρωταθλήτρια ομάδα της Β' ΕΠΣΘ για την περίοδο 2014-2015, τον ΑΟ Σκοπέλου από τον β' αντιπρόεδρο της ΕΠΣΘ Αποστόλη Τζοβάρα, ενώ η φιέστα περιελάμβανε επίσης δωρεάν αναμνηστικά μπλουζάκια στους φιλάθλους, μπαλόνια στα χρώματα του ΑΟΣ και πυροτεχνήματα.

Συνθέσεις:
Σκόπελος: Ταλαδιανός, Σκιαθίτης, Αλεξίου (46' Μπακόπουλος), Καραγιώργος, Καραθανάσης (70' Γκουμάς), Π. Χρυσοφός, Στ. Χρυσοφός, Προκοπίου, Χισάι, Συνοδινός, Χρυσάνθης (80' Ιμπρούσι).
Πηλέας: Φήυγας (70' λ.τρ. Τριανταφύλλου), Ρέππας, Τζιάμος, Μ. Ματθαίου, Δεδούσης, Βαΐτσης, Κατσικαδάμος, Άγγ. Ματθαίου, Ζουλένκο, Μπραχιμάι (70' Ηλ. Ματθαίου), Νατσίκος (70' Θάνος).

Last modified onSaturday, 28 March 2015 21:30