noodles volos banner

Πηλέας-Παγασητικός 1-3

Μπορεί να έχασε, αλλά ο Πηλέας, μετά την ισοπαλία της Ακρόπολης, πήρε την άνοδο και επιστρέφει στην Α' ΕΠΣΘ ύστερα από σχεδόν μία δεκαετία. Ο Τέλης Σίμος με προβολή άνοιξε το σκορ ...από τα αποδυτήρια, μόλις στο 1ο λεπτό, για να απαντήσουν πολύ γρήγορα οι γηπεδούχοι με τέρμα του νεαρού Άγγελου Ματθαίου στο 5ο. Τα άλλα δύο τέρματα του Παγασητικού σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος με κεφαλιές ύστερα από εκτελέσεις κόρνερ του Μπερτζέμη. Το 1-2 στο 60' ο Μακρυγιάννης και το 1-3 ο Μπάμπης Δημόπουλος στο 83'.

Από μία μεγάλη φάση για τις δύο ομάδες, ο Ζουλένκο αστόχησε σε τετ-α-τετ στο 58' για τον Πηλέα, ο Μακρυγιάννης είχε κεφαλιά από τη μικρή περιοχή στο 6ο λεπτό που πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο για τον Παγασητικό.

Συνθέσεις:
Πηλέας: Τριανταφύλλου, Καζάκης (55' λ.τρ. Μπραχιμάι), Χόνδρος, Ζουλένκο, Δεδούσης, Βαΐτσης, Κατσικαδάμος, Άγγ. Ματθαίου (70' λ.τρ. Κ. Μπρισμπέος), Ίτσιος, Θάνος, Αγγέλης (60' λ.τρ. Μ. Ματθαίου).
Παγασητικός: Πατρίκιος, Στρούγγης, Δώσσας, Καράνταγλης, Καρανικολάου, Λάιος, Σίμος (85' Κατσαρός), Μπερτζέμης, Μακρυγιάννης (80' Δημητρόπουλος), Μπ. Δημόπουλος, Κάιας (70' Μάργαρης).