noodles volos banner

Μαγνησιακός-Ιωλκός 1-0

Επανήλθε στα νικηφόρα ο Μαγνησιακός που κέρδισε 1-0 την Ιωλκό στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος.  Το ματς κρίθηκε από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κλεβί Κόλα στο 15ο λεπτό. Η εσχάτη των ποινών δόθηκε σε ανατροπή του Προβιά. Η Ιωλκός έπαιξε από το 55' με παίκτη λιγότερο καθώς ο Στρούγγης δέχθηκε δεύτερη κίτρινη που οι φιλοξενούμενοι αμφισβήτησαν έντονα.
Ο Βασίλης Πανόπουλος ανέφερε πως η ομάδα του είχε καλύτερη παρουσία στο πρώτο μέρος, ενώ εκτός από το γκολ, ο Κόλα είχε δοκάρι στο 30ό λεπτό και αργότερα ο Νιαώτης αστόχησε σε άδεια εστία. Για την Ιωλκό που είχε δοκάρι στο 75' με τον Πρέτζα, ο Νίκος Τσιαντάκης δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα του. “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μαχητικότητα κι αγωνιστικότητα που είχαν στη σημερινή αναμέτρηση, είμαι περήφανος για την προσπάθεια που κάνουν” είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής των "ερυθρόλευκων", ενώ πρόσθεσε πως οι Δημητρίου, Περεντίδης, Κολτσίδας ήταν οι κύριοι εκφραστές έξι πολύ καλών ευκαιριών για γκολ.

Συνθέσεις:
Μαγνησιακός: Βίτσος, Τσιγκλιφής, Κατσαμόρας (65' Τζίκας), Προβιάς, Πανόπουλος, Οικονόμου, Τσιάνος, Αθανασιάδης, Μωυσίδης (15' λ.τρ. Καρακίτσιος), Κόλα, Νιαώτης (80' Οσάφι).
Ιωλκός: Πρωτούλης, Τσιμπανάκος (46' Καζδαρίδης), Μαυρομμάτης, Λούμπαρδος, Στρούγγης, Ράμα (70' Κεφαλάς), Πρέτζας, Τόντας, Κολτσίδας, Δημητρίου, Περεντίδης.