noodles volos banner

Ο απόηχος της 22ης αγωνιστικής

Ξαφνικά ο πρώτος όμιλος έγινε συναρπαστικός! Χθες το πρωί η ΑΕ Διμηνίου ηττήθηκε στην Αγριά και λίγες ώρες αργότερα, η Σκιάθος πέταξε το δώρο στα σκουπίδια έχοντας ισοπαλία σαν ήττα στο γήπεδό της με την ΑΕ 2002. Ας δούμε αναλυτικά τις ομάδες με τη γλώσσα των αριθμών όπως κάθε Δευτέρα στο magnesiasports.

Στον 1ο όμιλο, η Σκιάθος είχε την τρίτη ισοπαλία της στο πρωτάθλημα, η πρώτη ήταν εκτός έδρας με 1-1, οι δύο άλλες εντός χωρίς γκολ. Σε τέσσερα ματς στο νησί στο δεύτερο γύρο, οι πρωτοπόροι έχουν πετύχει μόνο ένα γκολ! Η ΑΕ Διμηνίου γνώρισε την τρίτη της ήττα και δέχθηκε για πρώτη φορά δύο γκολ από έναν αντίπαλο. Σε 16 αγώνες, οι “κιτρινόμαυροι” είχαν μία ήττα με 3 γκολ παθητικό, σε δύο ματς την Τετάρτη και χθες έχασαν δύο φορές δεχόμενοι τρία γκολ. Τρεις ήττες στις τελευταίες εξόδους για τους κυπελλούχους.
Ο Σαρακηνός πήρε έκτο συνεχόμενο τρίποντο. Έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του για τέσσερα παιχνίδια, τα δύο πρώτα τα πήρε με 4-0, τα δύο τελευταία με 1-0. Δεύτερη αγωνιστική στη σειρά που ο Θησέας πέτυχε δύο γκολ, μόνο που αυτή τη φορά χαμογέλασε καθώς συνόδευσε με νίκη την επιστροφή στη φυσική του έδρα. Έσπασε το ρόδι ως φιλοξενούμενη η Δημητριάς. Σημείωσε την πρώτη της εκτός έδρας νίκη στην ένατη έξοδο, σε επτά ματς έχει σκοράρει από δύο γκολ. Ήττα ύστερα από επτά αγωνιστικές για τον Μαγνησιακό, με 1-0 ήταν και η τελευταία χρονικά στο πρώτο παιχνίδι του 2015. Πέμπτη ισοπαλία στη σεζόν για την ΑΕ 2002 που δεν έχει χάσει στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχοντας τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.
Επτά αγώνες χωρίς νίκη έχει μείνει ο Άρης, στις τρεις τελευταίες εξόδους τους οι “κιτρινόμαυροι” έχουν δεχθεί από τρία γκολ. Τρίτη συνεχόμενη ήττα για την Αγία Παρασκευή και συνολικά δέκατη στο πρωτάθλημα, ενώ η Ιωλκός πανηγύρισε για δεύτερη φορά τρίποντο στην Α' ΕΠΣΘ, έχοντας καταφέρει να πάρει τα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Καλύτεροι αριθμοί για την ΑΕ Διμηνίου που έχει σκοράρει 51 γκολ και έχει δεχθεί 6, χειρότερη επίθεση για Πανιώνιο και Ιωλκό με 20, χειρότερη άμυνα για την Ιωλκό με 47.

Στο 2ο όμιλο, αμετάβλητη έμεινε η κορυφή, ενώ είχαμε δύο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ και τέσσερις νίκες φιλοξενούμενων. Ο ΓΣ Αλμυρού κέρδισε 6-0 στην Αγχίαλο, έχοντας αυτό το σκορ για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ ολοκλήρωσε τους εκτός έδρας αγώνες με συνολικό απολογισμό εννιά νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Συμπλήρωσε καρέ νικών η Δήμητρα που παραμένει αήττητη για επτά αγωνιστικές, επέστρεψε στις νίκες ο Αίας ύστερα από τρεις σερί ήττες. Διατήρησε το εντός έδρας αήττητο ο Αστέρας, αλλά μετά από έξι νίκες στο Ριζόμυλο, έμεινε στην ισοπαλία. Από πέντε σερί νίκες προέρχονταν οι Μυρμιδόνες, χθες έφεραν 2-2 με την Μακρινίτσα. Έχουν πετύχει δύο γκολ σε τέσσερα ματς και έχουν δεχθεί δύο σε έξι.
Ο Πρωτεσίλαος έπιασε τον Διαγόρα στην πρώτη θέση των ομάδων με τις περισσότερες ισοπαλίες, επτά στον αριθμό. Η ομάδα του Στεφανοβικείου πήρε διπλό ύστερα από τέσσερις ανεπιτυχείς εξόδους με μία ισοπαλία και τρεις ήττες, ενώ πέτυχε πέντε γκολ για δεύτερη φορά στη σεζόν: η προηγούμενη κόντρα στον ίδιον αντίπαλο, τον Αχιλλέα. Διψήφια πλέον σε ήττες η Αγχίαλος που είχε ως μεγαλύτερο εις βάρος της σκορ τα τρία γκολ, αλλά το Σάββατο δέχθηκε έξι από τον ΓΣΑ χωρίς να απαντήσει... Στα δέκα από τα εικοσιένα ματς, οι Αγχιαλίτες δεν έχουν σκοράρει. Από τις 6 Δεκεμβρίου είχε να χάσει η ΕΜΑ στις Μικροθήβες, η ήττα τότε από τον Αίαντα με 0-3 όπως και η χθεσινή από τη Δήμητρα κι ενώ είχαν μεσολαβήσει μία ισοπαλία και τρία τρίποντα. Με το ίδιο σκορ η ήττα για την ΕΜΑ στο ματς του α' γύρου. Τέταρτος αγώνας που δέχθηκε πέντε γκολ για τον Αχιλλέα, οι δύο εξ αυτών στις πιο πρόσφατες εντός έδρας συναντήσεις του, όγδοη συνεχόμενη ήττα για τον Αετό. Δεκατρία συνεχόμενα ματς με ήττες μετρούσε η Μακρινίτσα που έβαλε τέλος στο οδυνηρό σερί με εντός έδρας ισοπαλία. Καλύτερη επίθεση και άμυνα για τον ΓΣΑ με 54 και 12 γκολ αντιστοίχως, λιγότερα τέρματα έχει πετύχει ο Άθλος (13) και περισσότερα έχει δεχθεί η Μακρινίτσα (70).

ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ