noodles volos banner

Ιωλκός-Άρης 3-2

Γκολ νίκης σήμερα για την Ιωλκό από τον Λούμπαρδο Γκολ νίκης σήμερα για την Ιωλκό από τον Λούμπαρδο


Το χρωστούσε η τύχη στην Ιωλκό... Στο πρώτο γύρο, η ερυθρόλευκη ομάδα έχασε τη νίκη καθώς δέχθηκε την ισοφάριση από τον Άρη στις καθυστερήσεις. Στη σημερινή αναμέτρηση, ήταν αυτή που χαμογέλασε στο φινάλε με γκολ στο 92ο λεπτό.
Το ματς άρχισε με γκολ ...από τα αποδυτήρια για την Ιωλκό καθώς στο 30ό δευτερόλεπτο, ο Δημητρίου έκανε το 1-0. Ο Στραβέλας με προβολή στο 20ό λεπτό ισοφάρισε και ο Δημητρίου πέτυχε ένα πολύ ωραίο τέρμα με γυριστό σουτ στο 30' για το 2-1. Με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, ο Πρέζας δέχθηκε κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα εκτός μεγάλης περιοχής -που οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι θεωρώντας ότι ήταν μέσα-, στο 75' το 2-2 με κεφαλιά του Τσελεπή και το τελικό 3-2 στο 92' όταν σε κόρνερ του Δημητρίου, ο Λούμπαρδος σκόραρε με προβολή.
Για την Ιωλκό που πήρε παλικαρίσια νίκη -τη δεύτερη στο πρωτάθλημα- παίζοντας με παίκτη λιγότερο για μισή ώρα, ο Ντίκας αστόχησε από πολύ κοντά στο 85' σε άδεια εστία, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Για τον Άρη, ο Ζηρδέλης είχε κεφαλιά άουτ από καλή θέση στο 15', δέκα λεπτά αργότερα σουτ του ίδιου παίκτη σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ ο Ίμπρα έχασε ευκαιρία για γκολ στο 36ο λεπτό. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο, αμυντικός ανέκοψε την παράλληλη σέντρα του Ίμπρα την τελευταία στιγμή προ του Στραβέλα. Στο δεύτερο μέρος, ο Στραβέλας είδε δύο φορές την μπάλα να σταματάει στα νερά λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος σε πλασέ του με κατεύθυνση προς την εστία.

Συνθέσεις:
Ιωλκός: Πρέζας, Τσιμπανάκος (60' Πρωτούλης), Μαυρομμάτης (65' Ντίκας), Στρούγγης, Λούμπαρδος, Καζδαρίδης, Ράμα, Τόντας, Συμεωνίδης (65' Κεφαλάς), Δημητρίου, Κολτσίδας.
Άρης: Κουρίτας, Νινιζόπουλος (80' Βλαχόπουλος), Γκοτζόπουλος (46' Τσελεπής), Γκατζούνας, Γεωργούλας, Τσιαντής, Ίμπρα, Καψιώτης, Στραβέλας, Μπαρμπούτας, Ζηρδέλης (75' Παλάντζας).