noodles volos banner

Αργοναύτες-Άνθιμος Γαζής 2-0

Τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα των Αργοναυτών, με 2-0 κόντρα στον Άνθιμο Γαζή στο σημερινό εξ αναβολής αγώνα της 18ης αγωνιστικής της Β' ΕΠΣΘ. Έτσι, ο Άνθιμος Γαζής απώλεσε τις όποιες ελπίδες είχε να διεκδικήσει την αλλαγή κατηγορίας. Τα γκολ σημειώθηκαν στα τελευταία λεπτά. Το 1-0 στο 84' με σουτ του Βαγγέλη Χρ. Ζάρρα από το ύψος του πέναλτι (ο σκόρερ είχε μπει αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο) και το 2-0 τρία λεπτά αργότερα, με ατομική ενέργεια και σουτ του Παναγιώτη Δημητρίου.
Για τους Αργοναύτες, ο Βαγγέλης Κ. Ζάρρας είχε την καλύτερη φάση στο ξεκίνημα του αγώνα, ενώ στην επανάληψη χάθηκαν φάσεις για να ανοίξει νωρίτερα το σκορ με τους Καράγγελο, Γαρυφάλλου. Από πλευράς Ανθίμου Γαζή, ο Τζορβατζής είχε δοκάρι στο 55ο λεπτό, ο Καρασιώτος καλή ευκαιρία στο 13', όπως και ο Μπακογιάννης στο 68'.

Συνθέσεις:
Αργοναύτες: Καλοδήμος, Καράγγελος, Αλίαζ, Βούλγαρης, Κουφάκης, Καλαμάς, Χρ. Ζάρρας (62’ Γ. Δημητρίου), Βαγγ. Κ. Ζάρρας (57’ Βαγγ. Χρ. Ζάρας), Τηγανόπουλος, Γαρυφάλλου (76’ Πατσίλης).
Άνθιμος Γαζής: Κόλλιας, Πατρώνης, Κωστάκης (62’ Σιδηρόπουλος), Κοτσιαλής, Νικηφοράκης, Λάσκος, Καρασώτος, Κουρτέλης, Κουτσουνίδης, Τζορμπατζής (65’ Μπακογιάννης), Παλάσης (72’ Καρούτσος).