noodles volos banner

Ακρόπολη-Αργοναύτες 5-2

Εντός έδρας νίκη για την Ακρόπολη που πήρε νωρίς το προβάδισμα κι έφθασε στο τελικό 5-2 κόντρα στους μαχητικούς Αργοναύτες. Οι γηπεδούχοι του Βαγγέλη Τάχου πέτυχαν δύο γκολ σε ένα τρίλεπτο, στο 9' το 1-0 με τον Τασούδη και στο 11' το 2-0 με τον Κώστα Κολυμήτρα που ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπό την ωραία προσωπική του ενέργεια. Ο σύλλογος της Αμαλιάπολης μείωσε σε 2-1 στο 26' με τον Τηγανόπουλο, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό, η Ακρόπολη πήρε ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων με σουτ του Πασσιά. Το 3-2 έγινε στο 32ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βαγγέλη Κ. Ζάρρα, που υποδείχθηκε σε ανατροπή του Τηγανόπουλου. Στην επανάληψη, η Ακρόπολη είχε δοκάρι στα πρώτα λεπτά κι ακολούθησαν γκολ του Φώτη Φώτου ύστερα από κόρνερ του Κολυμήτρα στο 60' και του Βασίλη Κουνή με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Αξιώτη στο 84'. Στο 90ό λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Δ. Φώτου. Πέντε γκολ με ισάριοθμους διαφορετικούς σκόρερ για τους νικητές.

Συνθέσεις:
Ακρόπολη: Μιχέας, Αξιώτης, Βασ. Κουνής, Τ. Τσούτσας, Φ. Φώτου, Δ. Φώτου, Τασούδης (70' Γ. Στύλας), Πασσιάς, Παπάς (84' Μπέας), Μπέκος (82' Κυριαζής), Κ. Κολυμήτρας.
Αργοναύτες: Καλοδήμος, Καράγγελος (83' Γ. Δημητρίου), Π. Δημητρίου, Αλίαζ, Βούλγαρης (63' Ευάγγ. Χρ. Ζάρρας), Κουφάκης, Καλαμάς, Χρ. Ζάρρας, Γαρυφάλλου (46' Μπαλίου), Τηγανόπουλος, Ευάγγ. Κ. Ζάρρας.