noodles volos banner

Τοξότης-Άνθιμος Γαζής 0-1

Σημαντική νίκη για τον Άνθιμο Γαζή που κέρδισε 0-1 τον Τοξότη στο βοηθητικό του ΕΑΚ. Το Μοναδικό γκολ της συνάντησης σημειώθηκε στο 50ό λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Θανάση Κουτσουνίδη. Την εσχάτη των ποινών κέρδισε ο Παλάσης σε ανατροπή του από τον Παπακυρίτση, για την οποία διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι γηπεδούχοι στο διαιτητή Κώστα.

Λιγοστές οι φάσεις στα δύο καρέ καθώς οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν στρωτό ποδόσφαιρο, όμως τα χαλούσαν στην τελική πάσα έξω από τη μεγάλη περιοχή. Στο 11ο λεπτό, ο Κουτσουνίδης έκανε ωραίο φαλτσαριστό σουτ από το ημικύκλιο που σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι κι ενώ ο γκολκίπερ Πασπαλάρης βρήκε λίγο την μπάλα. Στο 16’, στην άλλη πλευρά του γηπέδου, ο Χρ. Πασπαλάρης βρέθηκε σε καλή θέση στο ύψος της μεγ. περιοχής, όμως δεν έπιασε «γεμάτο» το σουτ και μπλόκαρε εύκολα ο Κόλλιας.

Στο 21’ κεφαλιά του Κουτσουνίδη από καλή θέση έφυγε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα διαγώνιο σουτ από τον ίδιο παίκτη πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι σε κόρνερ μιας και απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Τοξότη.

Στην επανάληψη, οι μεγάλες φάσεις ανήκαν στους γηπεδούχους. Στο 57’ ο Κυλαδίτης πήρε ωραία την μπάλα κι απέναντι από τον Κόλλια δεν σούταρε καλά, όμως βγήκε πάσα για τον Γ. Βέτσικα που μέσα από τη μικρή περιοχή, σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Ακολούθησε ένα φάουλ από καλή θέση του Τσιατσιάνη που εξουδετέρωσε με γροθιές ο πορτιέρε του Άνθιμου Γαζή, ενώ η δεύτερη σημαντική ευκαιρία για τον Τοξότη χάθηκε στο 86’. Ο Ζαχαριάς έκανε σουτ από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα σταμάτησε στο σώμα του πεσμένου Κόλλια.

Συνθέσεις:
Τοξότης: Β. Πασπαλάρης, Λένα, Τσιονάρας, Παπακυρίτσης (75΄λ.τρ. Μαϊστράλλης), Ζαχαριάς, Αλ. Βέτσικας, Σιαμουρδάνης (46’ Τσένα), Τσιατσιάης, Χρ. Πασπαλάρης (53’ Κυλαδίτης), Πελεκούδας, Γ. Βέτσικας.
Άνθιμος Γαζής: Κόλλιας, Πατρώνης, Κωστάκης, Λάσκος, Κοτσιαλής, Σιδηρόπουλος, Καρασιώτος, Κουρτέσης (69’ λ.τρ. Νικηφοράκης), Κουτσουνίδης, Τζορβατζής (57’ Μπακογιάννης), Παλάσης.