noodles volos banner

Παγασητικός-Δάφνη 1-1

Ισοπαλία σήμερα το πρωί στο Olimpico sports club ανάμεσα στον Παγασητικό και τη Δάφνη. Η ομάδα του Γιώργου Καραμίχαλου προηγήθηκε στο 27ο λεπτό με κεφαλιά-ψαράκι του Θεοδώρου ύστερα από σέντρα του Δημόπουλου, ενώ οι φιλοξενούμενοι του Σταύρου Σταμπουλή ισοφάρισαν στο 69' με πολύ ωραίο τέρμα του έμπειρου Θοδωρή Τσομπανόπουλου. Από γέμισμα στην περιοχή, έκανε το στοπάρισμα με πλάτη στην εστία και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τακουνάκι.

Για τον Παγασητικό, καλές ευκαιρίες στο β' μέρος με σουτ του Δημόπουλου στο 53' που απέκρουσε ο Χατζηβασιλείου, βολ πλανέ του Θεοδώρου στο 77' που βρήκε ξανά σε ετοιμότητα τον πορτιέρε της Δάφνης, ενώ στο 82' ο Δημόπουλος δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί παράλληλη πάσα συμπαίκτη του. Τέλος, σουτ του Τέλη Σίμου στο 90' εκτός μεγάλης περιοχής μπλόκαρε ο Χατζηβασιλείου.
Για τη Δάφνη, πρώτη καλή στιγμή για γκολ στο 9' με πλασέ του Κουλάκογλου που έφυγε λίγο άουτ, ενώ στην επανάληψη είχαν από δύο ευκαιρίες οι Ευαγγελός και Παπαδόπουλος. Τα δύο σουτ του πρώτου απέκρουσε ο Πατρίκιος, η μία προσπάθεια του δευτέρου ήταν σουτ χωρίς δύναμη, η άλλη εξουδετερώθηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ με τα πόδια.
Κόντρα στην πρώην ομάδα τους έπαιξαν σήμερα Βαγγέλης Λάιος και Γιάννης Σίμος, οι οποίοι από τον Ιανουάριο συνεχίζουν σε Παγασητικό και Δάφνη αντιστοίχως.

Συνθέσεις:
Παγασητικός: Πατρίκιος, Στρούγγης (59' Καρανικολάου), Δόσσας, Μακρυγιάννης, Καράνταγλης, Μπερτζέμης, Λάιος, Κατσαρός (73' Τ. Σίμος), Θεοδώρου, Μπ. Δημόπουλος, Περαντζάκης (85' Μάργαρης).
Δάφνη: Χατζηβασιλείου, Χιώτης, Λούκας, Αβλουγιάρης, Τσάτσος, Παπαστεργίου, Κουλάκογλου (79' Μαγγιώρος), Παπαδόπουλος, Τσομπανόπουλος, Ευαγγελός (74' Γ. Σίμος), Δεμίρης.